Nitro Circus

Bakancslistához adom
Nitro Circus: The Movie
amerikai akció-vígjáték, 92 perc, 2012

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A Nitro Circus néven ismert, extrém sportokat űző csapat előtt nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos vállalkozás. Fittyet hánynak a gravitációra, amikor egyik felhőkarcolóról a másikra repülnek, vagy amikor vigyorogva ugratnak buszaikkal sziklákról, testüket torpedóként használva. Összességében elmondható: nincs még egy csapat a földön, amelyikben ennyi féktelen ambíció, csillapíthatatlan adrenalinéhség, eszeveszett ötlet és hajmeresztő vakmerőség lenne. Ezek az akcióhősök folyamatosan feszegetik a határaikat. Most arra vállalkoznak, amire más már rég azt mondta volna, hogy lehetetlen: ez látható a Nitro Circus mozis élményben.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
sanderb 2013 márc. 19. - 19:41:46 8/10
Ez nem akció-vígjáték, hanem a témából eredõen egy förtelmesen szórakoztató dokumentumfilm.
A film után újra megállapítható, hogy nem az a bolond, aki annak tûnik, sõt, ezek a lányok és fiúk nagyon szerethetõen szélsõséges hülyék, helyenként tényleg zsenik! Mondjuk aki pénzeli õket, az sem 100-as égõ. 10/9 - ez az értékelés szinte csak a témának és a résztvevõknek, szereplõknek szól.
adamnagysweetmovie 2013 febr. 20. - 10:01:28
"Összességében elmondható: nincs még egy csapat a földön, amelyikben ennyi féktelen ambíció, csillapíthatatlan adrenalinéhség, eszeveszett ötlet és hajmeresztõ vakmerõség lenne."

JJ: Talán mégis van, mintha rémlene.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu