Nő az ablak mögött

Bakancslistához adom
The Woman in the Window
amerikai-német krimi, 99 perc, 1944

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Richard Wanley egyetemi tanár egy este megáll egy kirakat előtt, amely mögött megpillant egy női arcképet. Aznap utazott el nyaralni a felesége és barátaival vacsorázik a megszokott klubjában. A barátok nagyon csodálkoznak, hogy szalmaözvegységének első estéjét egyedül akarja tölteni. Ők agglegények és mindegyiküknek randevúja van. Megállapítják, hogy az ő korukban már veszélyesek a kalandok. Elsietnek, Wanley magára marad és leül olvasni. Megkéri az inast, hogy fél tizenegykor szóljanak neki, mert könnyen megfeledkezik az időről. A klubot elhagyva, elmegy megint a festmény előtt. Hirtelen a kirakatüvegen át megpillantja a kép eredetijét. Az ismeretlen nő, a "modell" meghívja egy pohár italra. És itt indul útjára a titokzatos történet.

Stáblista:

Szereplők

Richard Wanley
Alice Reed
Dr. Michael Barkstane
Mrs. Wanley

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
CrazySpice 2015 márc. 31. - 23:10:56 10/10
Hihetetlen izgalmas és fordulatos történet, mindvégig izgultam, izgultam, izgultam! Annyira bele tudja magát élni az ember.
Remek film, boldog vagyok, hogy ráakadtam!
És egy kis SPOILER.:
A vége oltári! :D
LexH 2014 máj. 16. - 16:57:12
A maga korában rendkívül izgalmas film lehetett, s engem mai nézõként is lebilincselt. Ha eltekintünk a hollywoodi befejezéstõl (s ez nem spoiler), csak a legjobbakat mondhatom a sztoriról, a rendezésrõl és a színészi játékról. Elfogadható az utólagos színezés is. A zenétõl viszont meg lehet õrülni. Alig van egy néma pillanat a filmben.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu