No Limit

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia akciófilm-sorozat, 68 perc, 2012

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Vincent Libérati, a francia titkosszolgálat legmenőbb ügynöke épp Afrikában nyomoz, amikor megtudja, hogy agytumorban szenved. Úgy dönt, otthagyja a titkosszolgálatot, és Marseille-be költözik, hogy életének hátralévő idejét 15 éves kislányához, Lolához közel tölthesse. Lolát már évek óta volt felesége, Alexandra neveli, és a férfinak pörgős munkája mellett nem sok ideje jutott a gyermeknevelésre. Most, halála előtt szeretné lányát jobban megismerni. Időközben azonban Vincent-t felkeresi egy titkos csoport, a Hydra, amelyet a francia állam belbiztonsági szervezete hozott létre azért, hogy a francia Riviérán, a bűnözést - akár törvénytelen eszközökkel is - hatékonyan visszaszorítsa. A Hydra felajánlja Vincent-nak, hogy álljon be közéjük, és ők cserébe betegségét a legújabb kísérleti módszerekkel kezeltetik. A volt ügynök elfogadja az ajánlatot, és ezzel a férfi életében új, szédítően izgalmas és bonyolult fejezet kezdődik. Vincent ugyan hamar visszatalál a titkos ügynökök akciódús világába, most már azonban több szálon fut az élete. Minél több időt szeretne tölteni a lányával, aki egyre fontosabbá válik számára. Arra is rá kell ébrednie, hogy bár a stukkert jól kezeli, a kiskamaszok lelkivilágához mit sem ért. Ráadásul, volt felesége iránti szerelme is lángra kap, de még egy profi ügynöknek sem könnyű két akció között egy nőt visszahódítani. Mindemellett, titokban agytumorját is kezeltetnie kell, és mintha mindez még nem lenne elég, megjelenik a színen lánytestvére, a rendőrtiszt, Juliette is, akit egy küldetés miatt épp Marseille-be helyzetek át. Vincent-nak Juliette előtt is lepleznie kell megbízatását.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Papp Sándorné 2017 márc. 26. - 13:36:55
Már 2017 van, de nem változott semmi. Csak az elsõ két évadot nyomják.
Hopsza 2016 nov. 13. - 12:30:41
Szinte hihetetlen, hogy van bõr a képükön ugyanazt a hat részt nyomatni felváltva a csatornákon. Nincs pénz a többi részre? Akkor mi a csodának kellett elkezdeni egyáltalán.Egyébként jó film lenne, csak a többi része is kellene,mert ez így semmi, ill csak egy mézes madzag.
dorchester 2015 júl. 05. - 14:35:36 Előzmény angelius
A harmadik évadot januárban vetítették Franciaországban. A negyedik évadhoz is vettek már fel jeleneteket, de most megtorpantak. Remélem csak nyári szünetre mentek. :-)
csiga0771 2015 jún. 14. - 14:06:25
van 3. évad. 2015-ös még egy ideig eltart mire ideér..
angelius 2014 aug. 29. - 08:21:44
Egy nagyon jó kis sorozat mindvégig tele volt izgalommal. Sajnáltam hogy igazából nem lett lezárva, de gondolom direkt hagyták így hogyha egyszer folytatni akarják. Nálam abszolút kedvenc.
angelius 2014 aug. 29. - 08:19:31
Egy nagyon jó kis sorozat mindvégig tele volt izgalommal. Sajnáltam hogy igazából nem lett lezárva, de gondolom direkt hagyták így hogyha egyszer folytatni akarják. Nálam abszolút kedvenc.
dorchester 2014 aug. 28. - 17:08:33 Előzmény -greghouse-
Ez egy picit másként néz ki. Két kék szemûnek is lehet sötétebb szemû és két sötétebb szemûnek is lehet kék szemû gyermeke. Az orr sem mindig öröklõdik. Az esetek 2-3 százalékánál teljesen eltérõ variációk is lehetnek. Két nagy orrú, sötét hajú és sötét szemû szülõnek is lehet pisze, szõke és kék szemû gyermeke. Természetesen ennek a valószínûsége pici, de NEM NULLA. Hosszabb távon egyre kevesebb lesz az eredeti (nem festett) szõke hajú ember. Hogy mikor tünnek el a szõkék azon lehet vitatkozni. Jelenleg az europid rassz északi germán (igazi szõke) jellemzõ jegyei lassan, de biztosan egyre inkább háttérbe szorulnak.
-greghouse- 2014 aug. 13. - 22:53:22 Előzmény Andyking
Az orr valóban baki lehet (nem láttam), de a kék szem nem feltétlen. A kék szem (világos bõr, szõke haj, stb.) pigmenthiány, eredetileg minden õsember barna bõrû/szemû stb. volt. Egy mutációval kialakult a pigmenthiány, és a pigmenthiány ú.n. "dominánsan öröklõdõ" tulajdonság, tehát egy kékszemû és egy barna szemû szülõpárnak bármilyen gyermeke lehet (szemszín tekintetében), két barna szemûnek LEHET kékszemû gyereke (hibás mindkettõnél a pigmentációt örökítõ gén), DE két kék szemûnek pl. SOHA nem lehet barna szemû gyereke (sántító hasonlattal, üres dobozokból csak az üres dobozt lehet - pigment hiánya - örökölni, teli dobozból - pigment - lehet a telit, vagy kiszóródhat útközben, akkor az is üres lesz. )
ha tehát megéri az emberiség a következõ kb. húszezer évet (amit erõsen kétlek), akkor mindenki szõke és kékszemû lesz, visszafelé nem tud haladni az öröklõdés. (Ilyen még az Rh faktor is a vérben, ott is a negatív a dominánsan öröklõdõ). Aggódni tehát csak akkor kell, ha mindkét szülõ kékszemû, akkor a barna szemû gyereknél...khm a mama bizony félrekacsintott....
(bocs, hogy beleszóltam, nem igazán érdekel ez a sorozat, véletlenül kattintottam ide.)
Andyking 2014 aug. 13. - 08:39:35
A napokban töltöttem le az elsõ évadot.A második résznél le is töröltem,ekkora gagyit nem láttam.Mindenki hülye benne.A fõszereplõ és volt felesége sötét hajú-szemû,nagyorrú.Erre a lányuk kékszemû és pisze.Ez jellemzi az egész csetlést-botlást.
axie 2014 márc. 07. - 23:17:12 Előzmény mazsi-night
Mert ennyi volt az elsõ évad.
10/10
mazsi-night 2014 márc. 05. - 20:06:56 10/10
Miért állt le, a sorozat az elsõ hat rész után? :-(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu