Noé barátai - Minden, ami állat

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar magazinműsor, 26 perc

Értékelés:

40 szavazatból
Szerinted?

Egy műsor már meglévő és leendő állatbarátoknak!
Bemutatunk ismert embereket és kedvenceiket. Olyan sportokkal is megismertetjük nézőinket, amelyekben állatok is részt vesznek. Ellátogatunk állatkertekbe és hasznos tanácsokat adunk kisállatok tartásához. Rendelő rovatunkban a beteg állatokat gyógyítjuk. És segítünk abban is, hogy az árva kedvencek leendő gazdáikra találjanak. A műsorban valóban mindenki ott van, akárcsak Noé bárkáján!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2021 febr. 13. - 11:55:32
Az ilyen típusú műsorok általában visszanézhetők a "központi" TV honlapján...
(Ha nem zavaró, hogy tele van tolakodó reklámmal, mint valami kereskedelmi médium. Pedig mintha vastagon költségvetési fenntartású lenne vagy mégsem...?)
ccaty 2015 máj. 09. - 13:47:44
Ez egy borzalom, mind a riporter, mind pedig az orvos riportalany. Két ilyen dilettáns egy adásban már nagyon veszélyes.

A riporternõ a loboncos hajával teljesen eltakarja azt, amit néznünk kellene, mármint, hogy éppen milyen (szem)kezelésben részesíti az állatot az orvos. Amaz pedig össze-vissza karattyol, csak éppen azt nem mondja, hogy mit, mivel csinál és mi fog történni a kutyával. Hanem a kezelés elõtt hosszas fecsegéssel tölti az idõt, amikor az sokkal érthetõbb lenne, ha azt a kezelés alatt mondaná el.

Röviden annyit hámoztam ki ebbõl az egészbõl: hogy akár a kutyák is szenvedhetnek szemszárazságtól, ami károsíthatja a látásukat is. Alig tudtunk meg valamit arról, hogy mit és miért csináltak szegény párával, az látható volt, hogy az állat nagyon nehezményezett valamit, de nem csoda, hiszen csak többszöri próbálkozásra sikerült a mutatvány az orvosnak.

De, azt nem mondták el a hosszas fecsegés alatt sem, hogy mit, talán valami pálcikát(lapot?) fog beledugni az állat szemébe, amivel mérhetõ a szemnedvesség és ettõl függõen kell valamit(?) csepegtetni az állat szemébe (már miért tudtuk volna meg, hogy mit?) Vagy az talán már maga volt a cseppentés is, ki tudja?

De a kínzásnak még nem volt vége (számunkra sem) mert azután még valami mérhetetlenül nagy fecskendõvel döfködött a kutya szeme felé az orvos. Nem mondta, hogy mivel és minek és mi van benne, de nem is láthattuk volna, mert a riporter lobonca megint mindent kitakart.

Filléres beruházás lenne egy hajgumi, hajpánt. Amennyiben ez a Rapunzel ennyire ragaszkodik a hosszú hajához, akár le is cserélhetnék egy rövid hajú nõre, vagy férfira. Az is megoldás lehetne a dologra, ha adás elõtt belenéznének a mûsorba és az ilyen teljesen felesleges mûsorokat, aminek így semmi értelme, le sem adják.

Mert a nagy spórolásban azt érték el, hogy ezzel az erõvel, akár rádiójáték-szerûen is leadhatták volna a mûsort. kb. annyit tudhattunk volna meg, mint a TV-t nézve.. Néééézve..?
wowow 2014 okt. 18. - 09:19:44
Jó bébi.
bcsaba73 2013 jún. 15. - 11:16:23 Előzmény kérdések
Ki volt a mai vendég? Egy régi bemondó nõre hasonlított,de egyszerüen nem ugrik be a neve.
kérdések 2013 jún. 10. - 12:36:10
wowow 2013 ápr. 20. - 10:40:24 Előzmény kérdések
Jó bébi.
10/10
system 2012 nov. 10. - 10:22:54 10/10
Hát nem ma kezdte....
Örömteli azt látni, hogy valaki milyen szépen fel tudja építeni magát!
Sokat tanult, nagyon mûvelt, személyisége elbûvölõ! Egész életében dolgozott, hogy idáig eljusson és ami a legfontosabb élvezi, amit csinál.
Nagyon sok sikert kívánok Kriszti pályafutásához, találja Õt meg minél több munka, felkérés!
kérdések 2012 nov. 03. - 11:56:04
tündér a Rátonyi Kriszta mûsorvezetõ:)