Nora Roberts: Ártatlan áldozatok

Bakancslistához adom
Carnal Innocence
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, 89 perc, 2011

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

A világhírű hegedűművész, Caroline Waverly nyugalomra vágyva gyermekkorának helyszínére, Innocence városába költözik. Innocence azonban nem várt meglepetéseket tartogat a nő számára. Belehabarodik a jóképű, de megbízhatatlan Tucker Longstreetbe, aki hamarosan egy gyilkosság első számú gyanúsítottjává válik. Caroline-nak rá kell döbbennie, hogy a kisvárosban nem minden az, aminek látszik.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Tucker Longstreet
Burke sheriff
Matthew Burns ügynök
Josie Longstreet
Bobby Lee

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
stupek2 2019 máj. 03. - 23:03:55 6/10
Jenőbácsi szépen leírta a film elejét. Aztán egyre több a gyilkosság, egyre több a gyanús egyén. Kár, hogy több a párbeszéd, mint a cselekmény. De azért nézhető.
Anyuci071106 2015 máj. 10. - 23:43:02 Előzmény Jenõ bácsi
Tökéletes helyzetlefestés. Egyet is értenék, ha nem lennék nõ, és nem látnék a feketén és fehéren kívül más árnyalatot is, ellentétben a férfiakkal ;) A könyv/film nõknek szól, akik romantikára vágynak, . Megkapták. Nem agysebészet :) De tényleg, ha mélyebbre ásunk, maximálisan egyetértek.
Jenõ bácsi 2014 szept. 14. - 18:33:53
Akkor hát adva van egy okos, mûvelt, szép és tehetséges nõ. Megérkezik a városba, ahol majdnem összeütközik vele egy szabálytalanul hajtó fickó.A városban az elsõ nap közlik vele, hogy van egy férfi, aki minden nõre ráhajt. Aztán a seriff közli, hogy több nõ is meghalt, aki ezzel a fickóval járt. Aztán a fickó többször is behatol a házába, hívás nélkül, beszélni nem tud, udvarolni szintén nem. Jó tulajdonsága nincsen. Aztán a fickót üldözõ apa elkezdi a házat lõni. Ezután - talán ez már a második nap, mióta az okos, mûvelt nõ itt lakik, lefekszik a fickóval. Eddig tudtam nézni. A könyv szerzõje nõ. Tényleg ez a helyzet a nõkkel?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu