Nyári időszámítás

Bakancslistához adom
L' Heure d'été
francia filmdráma, 103 perc, 2008

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Helene hetvenöt éves. Három felnőtt gyermeke - Frédéric, Jérémie és Adrienne - a családját is elhozza a vidéki házba, hogy megünnepeljék az édesanyjuk születésnapját. Kihasználva az alkalmat, hogy mindnyájan együtt vannak, Helene arról beszél, mi legyen a halála után a bátyja, a híres festő gyűjteményével. Frédéric, a legidősebb testvér szeretné egyben tartani a gyűjteményt, és esetleg kiállítani egy galériában. Jérémie-nek és Adrienne-nek azonban más tervei vannak. A testvérek szembesülnek gyermekkori emlékeik eltűnésével, hogy gondoskodjanak az édesanyjuk örökségéről.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Edmond Dantes 2015 aug. 15. - 22:07:03 8/10
Jó szívvel ajánlom a leírásban szereplõ tartalmat kedvelõknek és azoknak, akiket a képzõmûvészet, mûvészettörténet is érdekel valamelyest. Színdarabszerû, lírai alkotás, realista cselekményvezetés, döbbenetes csavarok, családi tragédia, vér és veríték nélkül, könnyek lehetnek... A spoiler az h nincs spoiler. Mellesleg produced by Musée d'Orsay, Párizs...de nem bántó tolakodással, hanem diszkréten, finoman, amilyen egy rangos múzeum.
4/10
Rahar 2009 jún. 21. - 09:14:42 4/10
Ez a film számomra nagyon unalmas volt, nem szólt semmirõl. Szerintem bárki jobban jár ha ezen film megnézése helyet szinte bármi mást csinál, akár például lefekszik aludni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu