TOP10 BRAND
1
BLIKK 1 036 456 RU
2
INDEX 1 013 880 RU
3
ORIGO 937 516 RU
4
IDOKEP 890 596 RU
5
24 764 728 RU
6
TELEX 652 664 RU
7
PORTFOLIO 641 988 RU
8
FEMINA 564 536 RU
9
RIPOST 493 816 RU
10
NLC 433 364 RU
1
BLIKK 1 036 456 RU
2
INDEX 1 013 880 RU
3
ORIGO 937 516 RU
4
IDOKEP 890 596 RU
5
24 764 728 RU
6
TELEX 652 664 RU
7
PORTFOLIO 641 988 RU
8
FEMINA 564 536 RU
9
RIPOST 493 816 RU
10
NLC 433 364 RU

Nyerő Páros

Értékelés:

121 szavazatból
Szerinted?

A verseny az egyes párok között zajlik, akik kihívásokon vesznek részt. A cél a kihívások sikeres teljesítése. A játék körökből áll: minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból áll. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be. Ha viszont a párok jól fektetik be a pénzüket, azaz a kihívásban részt vevő pár tagja a befektető játékos elképzelése alapján teljesít, akkor a befektetés sikeres. Ebben az esetben a páros a befektetett összeg dupláját kapja és az hozzáíródik az egyenlegükhöz. De ezt csak addig tudják gyűjteni, míg játékban maradnak, ugyanis minden kör végén egy páros kiesik a játékból.

A kieséses rendszer után a Nyerő Páros két legjobban teljesítő párosa közül egy élő show-műsor keretein belül az nyer, aki az utolsó adásban elnyeri a nézők szimpátiáját.
A fődíj összege az adott páros által a saját széfjükben a játék során összegyűjtött összeg lesz.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
omama2 jan. 22. 14:12:19
Nagyon leadták a szintet. 1x már láttam, de akkor nem tűnt fel, hogy Szabó Zsófi milyen törtető, mindenkin átgázoló ember. Tudom azóta már elváltak de a mostani választása sem jobb, lesz még itt sírás Zsófika!!
Haminyó apó jan. 18. 22:01:47
A saját hányását tömködi az arcába az egyik??? Jelzem, véletlenül kapcsoltam oda, éppen hagymát ettek... Undorító!
janderka jan. 04. 21:12:44
Full ugyanígy gondolom én is. Ez egy önmagát vezető csatornának gondoló és hirdető televíziótarsaságtól iszonyatos szégyen. Kb mintha napi hírek helyett 10 évvel ezelőtti híradókat játszanának be...
Zsupsz jan. 04. 13:13:13
Na ez az amit nem néznék meg 2x
momo65 jan. 03. 21:28:29 Előzmény majorévi
Ők már voltak? Sosem néztem
Pünkösdi Kató jan. 03. 21:26:41 Előzmény majorévi
Nekem erről az jutott az eszembe, hogy vége a csatornának. Nem mintha érdekelne, de ilyet ez a csatorna nem engedhet meg magának. Nem az anyacsatornán kellene ismétlést adni. Holnap fejek fognak hullani az rtl-nél. Keresztanyut néztem, aztán csak néztem a párokat, mintha már elváltak volna, szétmentek volna, összevesztek volna, stb. Azt gondoltam, hogy elvált párok gyűltek össze a nyerő párosban. De ezek szerint ez ismétlés, ahogy írjátok.
3/10
kontrollpont jan. 03. 21:09:34 3/10 Előzmény majorévi
Nem akarom elhinni ... ez iszonyú gáz!
majorévi jan. 03. 20:41:26

Most komoly? Főműsoridőben megismétlik???? Hát ez ....., nincsenek szavak :-(
Bonitó 2021 nov. 13. - 21:11:26
Véget ért az 5. évad is. Gratulálok a győztes párnak!
( Eddig minden évadban az a pár győzött, aki szimpatikus volt, akinek drukkoltam. Igaz, sokszor más elképzelései vannak az embernek arról, hogy milyen is az igazi nyerő páros az életben?! De az adott évad és játék szegmensében a rosszak közül, azért a kevésbé rosszabb pár nyert.)

Ebben az évadban amikor visszajöttek a kiesett játékosok, és megláttam Zita nevető arcát elkapcsoltam és csak a fórumról tájékozódtam, ahogy írtam.
Nem segített, hogy a spoilerekből én is tudtam, hogy ki lesz a győztes, vagyis nem Zitáék fognak nyerni. Zitában olyan nagy volt a csalódásom, hogy a visszajövetele ply módon zavart, hogy inkább lemondtam kedvenc műsoromról Eszembe juttatta ahogy előzőleg viselkedett a játékban, ahogy tudálékoskodott, gyerekként kezelve párját. A "lét és tudat" világában élő, kioktató, humor nélküli személyiségével hiába akartam, nem tudtam megbarátkozni. És még meg sem kellett neki szólalnia! A mórikáló pszichomókus nagy vesztese ennek a szezonnak szerintem. Persze ettől még lehet, nagyon kedves, szép, okos és aranyos, valakinek. No de nem ismétlem magam, újat mondani már nem lehet Zitáról, így tisztem tovább ócsárolni, különben is okafogyottá vált már az egész. És hiába engedték vissza, hogy másokra terelve a sok negatívumot, magát kedvezőbb színben tüntesse fel magát, nem sikerült. Az embereket nem tudta megtéveszteni, más irányba terelni. engem sem. Egy évadban sem volt senki ennyire antipatikus. A nyilatkozatából továbbra is az jön le, hogy. nárcisztikus vonásaival, semmit nem lát be. Kritikával nem lehet illetni őt. Mert a kritika lepereg róla, mint az általa jósolt zápornál, az eső a háztetőről.
Megjegyzem, hogy a kretatívok elmehetnek a pitlibe, az ismételt vizes alázással! Ez a mostani porlasztott vízpára belélegzés, szerintem életveszélyes helyzetet is teremthetett volna. Bicskanyikorgató volt! Miből gonolták, hogy szórakoztató mások szenvedését nézni?!
Jövőre már hűtőkamrákba fogják küldeni a döntősöket?! Ki fagy meg hamarább??!!
És ha lehet, jövőre ne mehessenek vissza a már egyszer kiesett versenyzők!!!!
És ha lehet, a " nép " döntsön a végén, ne a már egyszer megsértett, kieső versenyzők!
További jó fórumozást kívánok Mindenkinek!
Magenta99 2021 nov. 10. - 13:55:41
Pffff. Guszti neje már kész hányinger. Torka szakadtából ordít Kingával, szünet és levegővétel nélkül kelepel, hogy Kinga megállás nélkül beszél. LOL. :DDDDD
És hogy hazudik, atyavilág.....
Magenta99 2021 nov. 05. - 16:02:18
A kezdetekkor Guszti meg a neje olyan semleges, olyan semmilyen volt számomra. Aztán, ahogy telt az idő, úgy lett egyre ellenszenvesebb a párocska. A Gusztinej (gőzöm nincs hogy hívják azt a bigét) egy végtelenül rosszindulatú, mindenbe beleugató, mindenkit kibeszélő furdancs. Állandóan magyarázkodik, állandóan kelti a feszültséget, nem képes elengedni semmit, csak kárál, kárál, kárál...
A Guszti meg, jó papucsférjhez illően buzgón bólogat és igazat ad neki mindenben. Egyszer történt, hogy egy ilyen össznépi libagágogás során Guszti hallgatott, ez az elviselhetetlen némber végigvisította a fél adásidőt.
Broáf.....takarodhatnának már.
2/10
Rojita 2021 nov. 04. - 20:18:02 2/10
Sztem mnden megírt forgatókönyv szerint történik. Ha nem is írják le szó szerint a beszélgetéseket a játékosoknak, de a támpontokat, témákat megkapják. A versenyzők meg a saját szavaikkal elmondják a kp-i elképzelést.
Bonitó 2021 nov. 04. - 19:12:40
Csutiék kikönyörögték a bentmaradást?! És milyen dumával?! Ha hazaküldik őket, tönkremegy a házasságuk végérvényesen?!
Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy a játékban ki a "Nyerő páros", hanem az, hogy az életben legyenek azok! 
És most a végére változik a véleményem is!
Gusztival nem lett volna gondom, mert egyik férfi sem különb a Deákné vásznánál, de a feleség Vivi annyira orránál fogva vezeti, hogy egyre jobban sikerült is kimutatni a foga fehérjét.
Guszti pedig magyarázkodhatott Vivi helyett. Vagy ő volt a Bólogató János.
Méghogy szeretetből szavaztak Csutiékra?! Miért nem az addig barátnak tekintett Rebekáékra?! Gusztustalan. A feleség stílusa, maga az ember!

Bizisten nem értem, minek kell visszahozni a kiesett játékosokat?!
Ez nagyon nem szimpatikus húzás a csatorna részéről! Ez csak cirkusznak jó.  Tény, hogy jelenleg kripta hangulat van. De most a műsor végén, mit akarnak a visszahívott és kiesettektől?! Amit a visszahívott játékosok művelnek, ahogy Nádai Anikó ordibál a játékos társával, az mindennek a csimborasszója! A cirkusz, az egymás arcába fröcsögés sem oldja fel ezt a béka poppolójánál lévő hangulatot.  Erre egyáltalán nincs szüksége a nézőnek!  A cirkusz és a kenyér már nem kell, mert unalmas! Mert a néző a mindennapok terhe alól kilépve, szórakozni, kikapcsolódni ül le a képernyő elé. Van éppen elég gond baj, az élet minden szegmensében, jólesne egy kis pihenés, kikapcsolódás.
Az előző évadok jobban tetszettek. Színesebbek voltak a játékok, sokat voltak együtt a játékosok, szórakoztak,  együtt főztek, beszélgettek, bulisabbak voltak. 

Lali sírt a búcsúnál! Elkeseredett a baráti pár távozásakor. Pedig nem kellene, mert ez nem egy háború, ez egy játék. És nem is egy házibuli a haverokkal. Fecóval barátkozzál majd a műsor végén sz életben és ne keseregj! Elég ha én kesergek a mai adás miatt! :))
omama2 2021 nov. 01. - 16:48:22 Előzmény zazee
Tökéletes összefoglalás
1/10
zazee 2021 okt. 31. - 20:20:43 1/10 Előzmény omama2
A "hölgyről" a következő szavak jutnak eszembe: nárcisztikus, arrogáns, agresszív, manipulatív, gonosz, őszintétlen! Ezek a tulajdonságok mindig előkerültek, ha a játék úgy alakult, hogy nem ők jeleskedtek. A fürdőruhás storynál is hatalmas vigyorral indult és azt mondta, imádja az ilyen játékokat, pedig akkor már fürdőruha volt rajta!
Amúgy nem igaz, hogy sosem mutatkozik bikiniben mások előtt, 2017-ben a nagy fogyása után egy csomó újság tele volt a tengerparti bikinis fotóival, a közösségi oldalaira is feltette, csak az ominózus műsor után leszedte! De az internet nem felejt!:))...a google a barátunk:) Most minden fórumon folyamatosan magyarázgatja a bizonyítványát, próbálja magát kedvező színben feltüntetni. Azért van ennyi erős negatív vélemény róla szinte minden fórumon, mert nem csak a bentlévő játékostársait próbálta gonoszul és irígykedve kritizálni és manipulálni, hanem a nézőket is megpróbálta hülyére venni az utólagos magyarázkodásaival!
A tanulság az, hogy ilyen műsort nem szabad nézni!:)
omama2 2021 okt. 29. - 18:13:31 Előzmény Magenta99
Egyetértünk , és már nem először !!! A nő nagyképű és még rosszindulatú is. Az utolsó kijelentése ( a házasságokra utaló) nálam kiverte a biztosítékot. Most őszinte, de szemét leszek: jól esett, hogy kiszavazták őket !!
omama2 2021 okt. 29. - 18:02:33 Előzmény Bonitó
Ezzel egyetértek, tanúsítom, hogy a diplomák szaktudást adnak, de jó modort, egyéb intelligenciát nem! Viszont együtt jár nagyképűséggel és önelégültséggel , másik lekezelésével. Zitának ez a játék sokat ártott
LLJ- elviselhetetlen modortalan, játssza a kiskirályt pedig hát......??,
Hogy a pénzéhség mit hoz ki az emberekből ?????
FilmExpert 2021 okt. 29. - 13:24:13
Nádait akartam írni, bocs.
Akkor lehet, hogy nem szerepelt szépségversenyen Zita?
Úgy értettem, hogy nem kell majd attól tartania, hogy leveszik képernyőről, nyílván én is tudom, hogy ezek nem időjósok.
Magenta99 2021 okt. 29. - 13:04:42 Előzmény FilmExpert
Tényleg nem kötözködésből, de a Návai Anikó egy öregasszony és egyik általad felsorolt hölgyemény sem időjós. Pataki Zitát én még más szerepben nem láttam a tévében.
FilmExpert 2021 okt. 29. - 12:18:46 Előzmény Bonitó
Szerintem is az időjósnak volt a legtöbb veszteni valója ebben a műsorban, hisz róla egyébként senki nem tud szinte semmit, maximum annyit, hogy még anno elindult valami szépségversenyen a '90-es években, de az is lehet, hogy keverem valakivel.
Nos azóta még az is kiderült róla, hogy passzívan erőszakos, mint a legtöbb magasan kvalifikált ember, nárcisztikus, nagyképű ember is.
Jó lenne, ha időjárásjelentés közben nem vigyorogna annyit, mert legutóbb már mérgemben kikapcsoltam a tv-t miatta. Eljár már lassan fölötte az idő, bár nagy mázlija, hogy az utánpótlás (Gál Petra, Návai Anikó, Szabó Zsófi stb) is csak nagyon alulról súrolja a vonzó nő kategóriát, így még sajnos évekig láthatjuk vigyorogni miközben bejelenti a fokcsikorgató -10 fokokat.
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu