Nyerő Páros

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 17. rész, 50 perc

Értékelés:

149 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: [u]https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos[/u] [u]https://www.facebook.com/rtlnyeroparos[/u] [u]https://www.instagram.com/nyeroparosofficial[/u] [u]https://www.tiktok.com/@nyeroparosofficial[/u]

A műsor ismertetése: A verseny az egyes párok között zajlik, akik kihívásokon vesznek részt. A cél a kihívások sikeres teljesítése. A játék körökből áll: minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból áll. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be. Ha viszont a párok jól fektetik be a pénzüket, azaz a kihívásban részt vevő pár tagja a befektető játékos elképzelése alapján teljesít, akkor a befektetés sikeres. Ebben az esetben a páros a befektetett összeg dupláját kapja és az hozzáíródik az egyenlegükhöz. De ezt csak addig tudják gyűjteni, míg játékban maradnak, ugyanis minden kör végén egy páros kiesik a játékból.

A kieséses rendszer után a Nyerő Páros két legjobban teljesítő párosa közül egy élő show-műsor keretein belül az nyer, aki az utolsó adásban elnyeri a nézők szimpátiáját.
A fődíj összege az adott páros által a saját széfjükben a játék során összegyűjtött összeg lesz.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
charles58 2023 okt. 28. - 07:41:18 1/10
Amikor Balázs megkérdezte a "győztestől", minek köszönhetik a győzelmüket, szívesen bekiabáltam volna neki: annak a borítéknak, ami "véletlenül"éppen a drogos majom kiesésénél került elő. Bent kellett tartani őket és meg kellett nyeretni velük a játékot.

1/10
charles58 2023 okt. 14. - 15:07:18 1/10
Kíváncsi lennék, ha nem a DDM esik ki, akkor is előkerült volna az a boríték?
fricsi01 2023 okt. 07. - 20:10:33 Előzmény bumbim
igaz...... még annál is viccebb. az a nő!!!!!!! tejóég. férje meg mehetne logopédushoz.
2/10
olahmiki1959 2023 okt. 05. - 01:28:06 2/10
Örömmel látom, hogy - talán a hozzászólásom hatására - a Port már a friss szereplőkkel hirdeti a műsort.
Manapság az ilyen apróságoknak is örülni lehet...:).
Bonitó 2023 okt. 04. - 10:18:51
Kedvelem a műsort, láttam minden évadot. Két nap után, így első blikkre nincs még kedvencem. 

Már a névsor láttán meglepett, hogy Joe, az ÉNB-ből is szerepel a párjával?! Nincs gondom Joe, alias Varga Miklóssal, mert szimpatikus volt a sorozatban is, és mint Survivor műsorvezető is. De nekem furcsa, vagy sok, ahogy egy időben két műsorban is őt nézi az ember.  (Nyilván nem kötelezően!)

Igaz ez Curtisra is, de legalább egy időben futnak a műsorai. Furcsa, hogy barátnője magasabb (ez sosem tetszett), de erős, vastag fizikumával kompenzálja az összképet szerintem. És mint tudjuk a szlogent, "ágyban........!"

Továbbra is meglep Vastag Csaba szereplése. Sosem kedveltem VCs-t, de a feleség is antipatikus.
Már most úgy érzem, hogy VCs-nek többet árt ez a szereplés, mint használ?!
Bálint Antónia és párja szereplését nem tudom elvonatkoztatni attól, hogy tele volt a média azzal, hogy már szakítottak. És ahogy egymás szereplését minősítették oda-vissza való üzengetésekkel. Remélem ők lesznek az első kiesők?!
bumbim 2023 okt. 03. - 14:41:34
Vastag Csaba és a nagy szerelem vicc kategória. Szerintem
2/10
olahmiki1959 2023 okt. 02. - 05:27:38 2/10
Az nem tűnt fel a Port szerkesztőinek, hogy egy sokkal régebbi szereplőgárdával hirdetik a vadonatúj évadot?
Egy baromi hosszú írásban sorolják fel a játék résztvevőit, akiken már rég túl vagyunk!
Ennyit a pontosságról, meg az odafigyelésről.
Közröhej!
janderka 2023 szept. 10. - 20:08:34 Előzmény Elhaym
Fántásztikus(an érdektelen) négyes!
Elhaym 2023 szept. 10. - 14:45:29 Előzmény janderka
A másik 4 elvileg ők .

Bálint Antónia és Farkas

Boráros Gábor és barátnője

Balogh Eleni és Dávid

Henry Kettner és párja
janderka 2023 szept. 03. - 20:08:16 Előzmény Elhaym
Te úr egy isten...
Bonitó 2023 szept. 03. - 13:38:43
Egyébként, kedvelem ezt a műsort. Láttam mind a hat évadot . Visszagondolva, minden évadban azok nyertek, akik nekem is (végül is), szimpatikusak voltak! (Az alábbi kiegészítéssel:

- Az első évadban Peller Anna és Lukács Miklós volt a "nyerő."
A 2. helyezett pedig Valkó Eszter és Radócz Péter. Ha lehetett volna (mintha hogy nem!), én megcseréltem volna a párokat! Peller Annáéknál a férj, a Valkó párosnál Eszter a feleség volt antipatikus, de nagyon! Mert Eszter ahogy a férjéhez viszonyult az nálam kiverte a biztosítékot, mint ahogy Lukács Miki is, főleg a "hörgő, fuldokló nevetésével!" A sors fintora, hogy az első helyezett páros elvált, addig Valkó Eszterék boldogan élnek külföldön.

- A második évadban Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc páros nyert. Azért "érdemelték meg" a győzelmet, mert jobb nem volt tőlük, szerintem. (Esetleg a 2. helyezett).
De Tokár Tamás, Solti Ádám a feladatoknál olyan gyáva, tutyimutyi volt, semmi férfiasság sem volt bennük, a feleségekről meg no comment. Tehát az ő párosuk szóba sem jöhetett volna!

- A harmadik évad nyertese Istenes Bence és Csobot Adél volt. A 2. helyezett Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, akiket nagyon nem kedveltem! (Azóta sem!) Fluor Tomi és párja a 3. helyezett lett volna még esélyes nálam az első helyre.

- A negyedik évad nyertese Rácz Jenő és Gyuricza Dóra volt. (Ismét, jobb híján ők nyertek, szerintem.) A 2. és 3. helyezett páros (Dér Heni és Bakos Gergő, Járai Máté és Járai Kira) nekem roppant antipatikusak voltak, Bakos Gergő, a férj kivételével.)

- Az ötödik évadban Kamarás Norbert és Kálmán Odett páros nyert. (A kiesett, majd visszahozott Pataki Zita és párja lett végül a 2. helyezett. Pataki Zita azóta nem a kedvencem! Sőt, ha ő mondja az időjárás jelentést a hírek után, muszáj elkapcsolni! Baromira antipatikusan bánt a jámbor férjjel! )

- A hatodik évad nyertes párja Megyeri Csilla és Molnár Zsolt. (És tényleg igaz, hogy jobb híján, vagy bárki más nyerhetett volna, Tóth Szabi és párja, Muri Enikő kivételével! )

A hetedik évadban beharangozott első négy páros közül bevallom, senkiben nem látom a "Nyerő párost!" De talán a második négy párosban ott lesz, vagy nem?! Node majd meglátjuk?!
Bonitó 2023 szept. 03. - 13:20:43 Előzmény Elhaym
És tényleg, én arra nem is gondoltam, hogy nyáron gyenge a nézettség?! 😮
Többek között ez is a különbség a csatorna és néző között, hogy én a gyarló néző, elkövetem azt a "nagy hibát," hogy nem számolok a nézettséggel?! 😉
Ezután pedig kíváncsian várom a másik 4 párost! Ha már az "előretolt menet" sem kedvemre való, vajon milyen lehet a többi?! Vagy lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni?!
Jujj de izgi már ez nekem! (Mondom én, mint őskövület!)😀
Bonitó 2023 szept. 03. - 12:20:48 Előzmény janderka
" Pedig maga a műsor lehetne akár jó is. "
Bizony, bizony egy így igaz, és ez a lényeg! Akár jó is lehet(ne!) 😉
Elhaym 2023 szept. 03. - 07:35:55 Előzmény janderka
Nem hiába őket jelentették be most, mert róluk lehet tudni kik. A másik 4 ismeretlenebb.
Elhaym 2023 szept. 03. - 07:33:50 Előzmény Bonitó
Nyáron nem lehet adni, mert akkor kevesen tévéznek, emiatt nem lenne annyi a nézettség, ami kell.
janderka 2023 szept. 02. - 20:40:01 Előzmény Bonitó
Hogy szedik össze ezeket a triplasenkiket a audiovizuális hulladéklerakóból? De komolyan. Szánalom. Pedig maga a műsor lehetne akár jó is.
Bonitó 2023 szept. 02. - 18:22:59
Indul a Nyerő Páros 7. évada!
https://sorozatwiki.hu/hirek/bejelentettek-a-nyero-paros-7-evadanak-musorvezetojet-segitojet-es-4-sztarparjat/

Csak úgy első blikkre, az alábbiakat gondolom:
- A hivatalosan közölt első négy páros nagy meglepetés számomra!
- Nem gondoltam volna, hogy bevállalnak  egy ily show-t?! (Túúdom, túúdom, jó pénzért mindent, de akkor is! A nyolc páros közül, 3-4 párost ennél sokkal komolyabbnak gondoltam!)
- A csatorna ősszel induló összes show  műsorában szerepel,  (minden jóban) benne van Curtis! 

(Egyébként engem nagyon zavar az a tény, hogy hónapok óta mindkét kereskedelmi csatorna sok car műsort nyomott le a torkunkon ismétlés gyanánt, fő műsoridőben! 😠
Holott az ősszel pedig ontani fogja az elkészült, azaz "kiszabadítja az új műsorait, amelyeket  hónapok óta altatott a dobozokban?! Amiből adhattak volna egy-két kész műsort a nyáron is, felüdülés képpen a nézőknek?! De nem! Így most a nézők a hatalmas bőség zavara miatt kénytelen lesznek válogatni, mert ennyi új műsort képtelenség lesz (kapcsolgatás nélkül, ami ugye nem szórakozás!) megnézni.  Szerintem. Amit a két csatorna ráadásul egy időben is sugároz?! )😮😠
Picurkacicurka 2023 jan. 11. - 21:29:29
Annyira kicsi a reklámbevétel, hogy már nem telik új műsorra, csak ősöreg vetélkedők ismétlésére? Szegény RTL... Ez olyan, mintha a focimérkőzés eredményének ismeretében néznénk meg magát a mérkőzést.
offtopic
janderka 2023 jan. 05. - 21:09:24
Hasonlóan szánalmasak a különféle vacsoraversenyes műsorok non-stop sugárzásais is. Egyrészt van, aki a szereplők közül halott már rég, de az élők is fényévnyivel örgebbek ma már, mint a felvételeken. Nem beszélve arról, hogy ezekkel is csak önmaguk belterjes fantáziatlanságát igazolják, mivel hamar összeáll a nézőkben, hogy a felsorakoztatott celebek nagy részét már vagy 3x felhasználták ugyanitt - csak 2-5-10 évvel korábban.

És ennél már csak a Showder klub szünet nélküli vetítése a pitiánerebb. Semmi sem elavultabb ugyanis, mint a tegnapi újságcikk... Ráadásul nem is jelzik, melyik adás mikorból való, ki melyik évadból van épp odaollózva. Nemhogy bármifajta tematikát adnának az ismétlésáradatoknak. :(
2/10
olahmiki1959 2023 jan. 05. - 19:31:02 2/10 Előzmény FilmExpert
Ez igaz, csak nem gondolnak arra, hogy 5 perc múlva úgyis kiderül a turpisság, akkor meg még nagyobb az égés, és a csalódás a nézők részéről.
Összes hozzászólás