Nyomozás Krisztus holtteste után

Bakancslistához adom
L' inchiesta
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz-tunéziai filmdráma, 102 perc, 1986

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Tiberius császár azzal bízza meg hűséges emberét, Taurust, hogy menjen el Palesztinába és keresse meg egy Názáreti Jézus nevű lázadó holttestét. A zsidó férfit három évvel azelőtt feszítették keresztre, és az a szóbeszéd járja róla, hogy feltámadt. A császár megbízottjának érkezése felkavarja a távoli provincia életét, különösen a helytartó, Pontius Pilatus nyugalmát. Taurus meg van győződve arról, hogy rövid idő alatt teljesíti a küldetését, hisz csak egy csalót kell lelepleznie...

Stáblista:

Szereplők

Tito Valerio Tauro
Pontius Pilatus
Claudia Procula
Maria di Magdala

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
nikato máj. 02. 20:04:03 8/10
Nagyon jól felépített film! Mind 2 irányba ad utalást, de semmit nem állít be tényként. Keith Carradine Charleton Heston-t juttatta eszembe.
Jim Hacker 2018 júl. 30. - 09:17:34
Különleges film, gyönyörű helyszínekkel. Izgalmas kérdéseket feszeget, tekinthető misztikus thrillernek, de akár politikai drámának is, ami a régmúltban játszódik és a jelenre is hatással van. Nem mélyed el vallási ügyekben, gondolkodásra késztet és váratlan fordulattal ér véget. A főszerepekben angol nyelvű színészek játszanak, a többiek főleg olaszok. Az olaszra szinkronizált változatban valószínűleg nem az eredeti hangok hallhatók, ezért inkább magyarul néztem meg. Emlékezetes produkció, érdemes többször megtekinteni, átélni.
10/10
Hannibal Lecter 2012 ápr. 01. - 01:56:50 10/10
Nagyon jó film! Érthetõ, hogy miért látjuk ritkán.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu