O.J. Simpson története

Bakancslistához adom
The O.J. Simpson Story
amerikai filmdráma, 97 perc, 1995

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

O.J. Simpson (Bobby Hosea), a népszerű sportsztár exfeleségét és szeretőjét holtan találják. O.J., ügyvédje tanácsa ellenére, azonnal vallomást tesz, amelyben ártatlannak vallja magát. A nyomozók azonban nem hisznek neki, a kezén ugyanis friss, vágott seb látható. Hamarosan első számú gyanúsítottá válik egy kettősgyilkosságban és megkezdődik az évszázad pere, melynek a tétje nem csupán egy sztár karrierje, hanem egy apa és egy férj becsülete.

Stáblista:

Szereplők

O.J. Simpson
Nicole Brown Simpson
A.C. Cowlings
Vannatter
Howard Weitzman
Robert Shapiro

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
csancsy 2008 márc. 26. - 23:26:42
bocsi a helyesírásért, gyorsan írok, és álmos, és fáradt is vagyok.
csancsy 2008 márc. 26. - 23:25:10
Kapott egy jó ügyvédet, és õ kihúzta a sz*rból. Én eleinte nem ismertem, ismerõs volt a csupasz pisztoly miatt. és mondtam is ismerõsömnek egy kérdéssel kapcsolatban, amelyben felmerült a neve, hogy ki az a O.J. Simpson? aztán elkezdi mondani csupasz pisztoly, meg hogy megölte a feleségét és annak szeretõjét. mondom ez durva, és kérdezem, ezt honnan tudod, elítélték? mondja, hogy nem, akkor rávágtam, akkor biztos nem ölte meg. nem ismerem személyesen, de sztem 99% hogy gyilkos.
elõször, most könyvet írt, amelyben leírta a gyilkosságot, és ebbõl tudom, hogy õ gyilkos. Ezt megmagyarázom. ugyanis neki nincs akkora fantáziája, hogy kitalálja, ilyen részletesen a gyilkosságot, ha neki nagy fantáziája lett volna, már korábban írt volna, pár könyvet, ez az egy volt, és ebben is a gyilkosság részleteit írja le. Ezt már csak tudom, újságíóit végeztem, és írónak tanulok, és készülök.
A másik dolog, hogy má megint börtönben van, és ez nem véletlen. 3 dolog esedékes, elsõ, lefizették a bírót, kettõ, túl jó volt az ügyvéd, harmadik, hogy úgye azzal érveltek, hogy õ fekete, és rosszabul bánnak vele, és beijedt a bíró.
6/10
real_madrid 2007 márc. 21. - 20:16:47 6/10
A VÁLASZOM: egyértelmû, brutális gyilkos.
6/10
real_madrid 2007 márc. 21. - 20:15:21 6/10 Előzmény darázs
én nem ismerem az OJ Simpsont, de mindjárt keresek róla egy képet, és megmondom h gyilkos-e vagy sem!
x-tro 2006 okt. 11. - 10:10:31
Na éppen ez a lényeg, amit nem vettél észre... egyáltalában nem biztos, hogy ez a pasas megölte azt a nõt. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Ez is egy a rengeteg amerikai "urban legend" közül. Ki ölte meg Kennedyt, Marylin Monroet, Miki egeret stb...
darázs 2006 okt. 10. - 21:19:13
Elõször is, senkit sem érdekel hogy egy elvetemült gyilkosnak mi is a "foglalkozása" rögbisztár, vagy etc. A lényeg az , hogy O.J Simpson egy rohadt gyilkos, akit annak ellenére, hogy namcsak, hogy megölte a feleségét és a barátját, hanem még a fejét is levágta a szerencsétlen nõnek! És felmentették!!!!!
Csupán azért mert lefizette a bírókat, meg mindenkit akit kellett. Ez nem egy sztár, hanem egy gusztustalan állat!
Még hogy a becsülete megmentéséért kellett harcolnia!!!
Nitro 2006 okt. 10. - 18:32:52
OJ SIMPSON NEM VOLT RÖGBISZTÁR!!! Az NFL (american football) történetének egyik meghatározó running backje volt. Ez akkora baromság mintha azt írtátok volna hogy Puskás Öcsi, a népszerû pingpongsztár...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu