Olaf karácsonyi kalandja

Bakancslistához adom
Olaf's Frozen Adventure
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető 21 perc, 2017

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Olaf csatlakozik Svenhez egy küldetésben a Walt Disney Animation Studios karácsonyi rövidfilmjében, az Olaf karácsonyi kalandjában, amiben feltűnik Anna, Elsa és Kristoff is. Az Emmy-díjas alkotópáros, Kevin Deters és Stevie Wermers-Skelton rendezésében és az Oscar-díjas Roy Conli (Hős6os) produceri közreműködésével készült animációs alkotásban felcsendülő eredeti dalokat Elyssa Samsel és Kate Anderson írta. Az Olaf karácsonyi kalandja a Disney/Pixar Coco című egész estés produkciója előtt lesz látható a mozikban 2017. november 23-tól.
Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Szereplők

Olaf hangja
Anna hangja
Elsa hangja
Kristoff hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2018 dec. 26. - 19:57:05
Ja, és valami kimaradt: Éppen most negy, és odakapcsoltam. Egyből tudtam, mit hagytam ki a kritikából: A nyivákolást! Éppen most is az ment. Én nem értem, miért kell az animációs rajzfilmekből musicalt csinálni? Két külön kategória, de nagyon próbálják egybemosni. Na persze értem én, ötlethiány. A történet az, amit a legnehezebb csinálni. Ha nem megy, az óbégatós részekkel meg lehet növelni a film hosszát úgy is, hogy semmit nem tesznek hozzá a történethez. Rengeteg szerző és énekes van, aki ezt lehozza olcsón.
Kit Fisto 2018 dec. 26. - 18:41:51
A hóember szörnyen proli, egyáltalán nem illik a többi szépen rajzolt karakter közé. Teljesen más stílus. Idegesítő egy pofa. Nagy kár, mert (majdnem) minden más szépen rajzolt és animált.
10/10
Pávaszem 2017 dec. 12. - 20:55:04 10/10
Tudtam, hogy a Frozen és a Karácsony együtt csak jó lehet, de még így is felülmúlta a várakozásaimat. Egyszerûen csodálatos, gyönyörû látvány, gyönyörû dalok, igazi karácsonyi hagyományok, vicces, aranyos, igazán szívet melengetõ történet.
Többször is megnéztem 3D-s moziban, olyan kár, hogy levették a mûsorról. Igazán adhatnák még az ünnepek alatt, akár magában, akár az eredeti Frozennel együtt, az lenne az igazi.
Mondjuk a magyar szinkronnal nem vagyok teljesen elégedett, eredetiben sokkal jobbak a dalszövegek, és jobban is szólnak a dalok.
10/10
pzuzi 2017 dec. 07. - 09:48:46 10/10
24 éves fejjel megnéztem és meghatódtam... a disney megint nagyot alkotott,minden kisgyereknek látnia kéne. Nagyon édes kis mese megmutatja h mirõl kéne szolnia az ünnepeknek...