Oliver Sherman - A kés éle

Bakancslistához adom
Oliver Sherman
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai háborús filmdráma, 82 perc, 2010

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Hét év telt el azóta, hogy Franklin Page (Donal Logue) a harctéren megmentette bajtársa, Sherman Oliver (Garret Dillahunt) életét. A komoly és szorgalmas Franklin azóta már rég vidékre költözött feleségével, Irene-nel (Molly Parker) és két gyerekükkel. A magányosan, veterán nyugdíjából élő Sherman számára azonban a hét év nem hozott gyógyírt az átélt szörnyűségek okozta sebekre. Sherman bejelentés nélkül meglátogatja Franklint, aki a leszerelésük óta nem hallott róla - és a bekövetkező események láncolatából az elsőfilmes rendező, Ryan Redford mesteri kézzel formál megrendítő és sokatmondó történetet. A Rachel Ingalls novellájából készült film csendes karrakterrajzként indul, és lélektani thrillerként fejeződik be.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
warynski 2019 aug. 01. - 22:01:40 6/10
Alacsony költségvetésű film, jó a sztori, jók a színészek, és van hangulata. 10/6
Elsie Beckman 2011 ápr. 09. - 00:22:31
Najó. Azt muszáj leírnom, hogy k...a idegesítõ a Titanic fesztiválon a hangalámondásos szinkron. Hallom, ahogy a fordító sms-t olvas, rezeg a telefonja, hintázik a széken, stb. De ez nem a filmmel kapcsolatos információ
Elsie Beckman 2011 ápr. 09. - 00:21:15
Jó film, érdekes megnézni. Látszik rajta az alacsony költségvetés, de nem negatívum ként. Sok újdonságot ne várjunk tõle, de mindenképpen elgondolkodtató.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu