Ölj meg, zsaru!

Bakancslistához adom
Zabij mnie, glino
16 éven aluliak számára nem ajánlott lengyel krimi, 116 perc, 1989

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A börtönből megszökik Malik, a veszélyes bűnöző, akit rablótámadásért ítéltek el. Bosszút esküszik a hadnagy ellen, aki elfogta. Új papírokat szerez és elkezdi szervezni leszámolásait. Megöli a hadnagy feleségét és annak szeretőjét. Malik Varsóban részt vesz egy postakocsi elleni támadásban. A támadás résztvevőit elfogják, kivéve Malikot, aki egy lakótelepen bérel lakást. Egy napon a ház közelébe érkezik egy kamion, amely a rendőrség egyik legmodernebb operációs egysége. Az akciót ismét az a hadnagy vezeti, aki már régebben is elfogta. Türelmesen várja, hogy Malik elhagyja a házat, aki azonban nem akarja megadni magát. Szökés közben azonban a hadnagy lelövi Malikot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
BBDesign 2012 febr. 25. - 14:05:48 6/10
A javított tartalom elolvasása után pedig végképp nem érdemes megnézni, mert éppen csak a stáblistát nem írják le benne... :) Egyébként egész jó, vannak benne amerikai elemek persze, de azért érezhetõen kelet-európai film, inkább egy kis franciás beütéssel.
Ford Mustang 2011 jún. 28. - 13:53:56
Mûsorújság szerint '88-as a film.
feketevipera 2010 márc. 14. - 18:31:25
Az ismertetõ részben rossz, mert Malik nem nyomozó, hanem õ a bûnözõ, és Popczyk a rendõr. Amúgy elég vontatottra sikerült ez a majdnem két óra. Helyenként meglehetõsen sablonos és gyenge megoldások szerepelnek benne, valószínûleg az amerikai mintákat akarták lekoppintani és átültetni egyfajta sajátos kelet-közép-európai valóságra. A befejezés tisztára a hollywoodi példákra hajaz, de a sztori is sokban emlékeztet azokra. Azt hiszem, egyszer meg lehet nézni, többször nem igazán érdemes. Kuriózumnak viszont jó, hiszen nem minden nap lát az ember lengyel krimit.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu