Ön is tudja? - műveltségi vetélkedő

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar műveltségi vetélkedő, 26 perc, 2024

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az Ön is tudja? naponta jelentkező élő, telefonos műveltségi kvízműsor.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Alice12 márc. 21. 03:45:46
I really enjoyed this topic, https://adifficultgameaboutclimbing.com as well as reading the comments here, thank you very much
ferjoe63 jan. 11. 10:05:37
NO COMMENT!
DE - egy kis szarkazmussal
"nagyon tetszik", amikor a játékos félve, félig kérdezve, bemond egy választ, ami véletlenül jó, akkor a gép "automatikusan" jelzi, hogy megyünk tovább. de ha nem jó a válasz akkor van még x:yz idő, hogy átgondolja a választ, és jön az, hogy zárjunk ki valakit (a müsorvezetőn kivül)
10/10
Schimm Leea 2022 szept. 23. - 17:44:36 10/10
De jő hogy megint a férfi játékvezető van, sokkal jobban szeretem nézni vele.A hölgy nem volt több mint mosolybomba.
9/10
lac08 2022 aug. 07. - 05:42:24 9/10
Nem kellene degradálni ,sem a játékosokat sem a műsor vezetőket,mer azzal csak saját magukat minősítik!!!
Sweet-But-Psycho 2020 nov. 10. - 23:55:36 Előzmény Erzsébet Vucskovics
Nem kétlem, hogy a "Ki nyer mások" nagy részének tudása, s nyilván az Öné is, elismerésre méltó. Az előző gondolatsorban csak arra kívántam utalni, hogy néha ott és akkor sem működött olajozottan a gépezet, sőt...!
Az "Ön is tudja..." műsorral kapcsolatos véleményével pedig teljes mértékben egyetértek, valamint - annak ellenére, hogy Vágót ma nagy divat degradálni - jómagam is hiányolom a jelenlegi kínálatból a "Legyen Ön is milliomos" színvonalú műveltségi vetélkedőket, illetve a valaha szebb napokat látott, intelligens és kulturált Vágó Istvánt.
Egészséget és mindent jót kívánok Önnek, kedves Erzsébet!
Erzsébet Vucskovics 2020 nov. 10. - 18:06:32 Előzmény Sweet-But-Psycho
Én ismerem a "Ki nyer mások" nagy részét. Nagy részük igen nagy tudású ember volt, persze, előfordultak gyengébbek is. DE nem ez volt a jellemző. Jómagam hosszú éveken át nem mertem bejelentkezni, mert úgy éreztem, hogy még nem vagyok rá kész. Hosszú éveken át tanultam rá, olvastam, hallgattam a zenéket. Igazából sosem éreztem, hogy már kész vagyok rá. Miután már megszűnt, elmentem Óbudára a 7x10 percesre. Kiderült, hogy még van hová fejlődni, de már vállalnám. A "Ki nyer ma" kérdések nem voltak könnyűek és speciális tudást igényeltek. (Ismertem személyesen azt a bácsit, aki a kérdéseker összeállította évtizedeken át.) Ez a mostani vetélkedővel egy napon sem említhető. A betelefonálók egy része ténylegesen nagyon sivár szinten áll, de ezek egyszerű emberek nagyrészt. Vannak nagyon felesleges kérdések is, amikre egy átlag polgár biztosan nem tud egyszerűen válaszolni. Az utolsó igazán jó kvízjáték a "Legyen Ön is milliomos volt". "Visszasírom."
Sweet-But-Psycho 2020 jan. 18. - 12:27:49
Volt anno egy rengeteg adást megért "műveltségi játék" a Kossuth Rádióban. A "Ki nyer ma? - Játék és muzsika 10 percben". Ott a szerkesztők az adás előtt gondosan egyeztették a játékosokkal a kérdésekre adandó válaszokat, hogy a műsorban kiderülhessen, milyen hatalmas zenei műveltséggel bír a derék magyar proletár. Nem egyszer előfordult, hogy a buzgó játékos zavarában már a következő - még fel sem tett - kérdésre adta meg a hibátlan választ, de az is, hogy a műsorvezető a "Verdi: Aida" választ "Puccini: Aidá"-ra javította, mert tévedésből ez szerepelt a papírján. A játékos félve megkérdezte, hogy az Aida nem Verdi műve-e, mire a műsorvezető rávágta, hogy valóban, neki is van ilyen műve, de itt most Puccini volt a jó válasz.
Ebben a "vetélkedőben" pedig a műsorvezetők a betelefonálókkal nagyjából egy szellemi szinten állnak. Ez akár vicces is lehetne, de inkább elszomorító képet fest az országról. A "rendszerváltás" után 31 évvel. Ez van!
napraforgó 2020 jan. 17. - 17:20:24
Vicces. A műsorvezető két rossz válasz után is várja a jó választ, épp csak a szájába nem rágja a válaszolóknak.
Igy könnyű "nyerni", hogy nem számit a rossz válasz.
szookedorina 2018 febr. 13. - 19:07:50
Nem csoda, hogy a gyerekek megálltak a növésben.
Család barát Kölyökidõben.
szookedorina 2018 febr. 13. - 18:44:45
szürreális
Milyen kérdések ezek?!
Hány részes a Kill Bill vagy ki a Karib tenger kalóza?
Mi az a péce?
Betelefonálók többsége gyerekek vagy nyugdíjasok.
malvinkicska 2017 máj. 25. - 11:46:16
Nagyon jó csak rövid ennek több idõt kellene szánni.