Önkéntesek

Bakancslistához adom
Volunteers
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 107 perc, 1985

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

A gazdag egyetemista Lawrence Bourne szenvedélyes szerencsejátékos. Amikor azonban az adóssága már 28 ezer dollárra rúg, az apja elhatározza, hogy ezennel nem húzza ki őt a bajból. Lawrence-nek így két választása marad: vagy elverik és elveszik mindenét, vagy beáll a Thaiföldre induló békemisszióba. Az utóbbit választja és két nap múlva már Bangkokban landol két újdonsült társával együtt. Feladatuk pedig, hogy egy eldugott kis falut híddal összekössenek a civilizációval, ám a hídra a kínai ópiummaffiának is szüksége van. A híd elkészül, ám egyszerre érnek oda az Egyesült Államok hadseregének bulldózerei, az ópiumcsempészek karavánja és a kommunista gerillák. Túlélik-e vajon az építők és a híd a nagy találkozást?

Stáblista:

Szereplők

Lawrence Bourne
Tom Tuttle
Beth Wexler
John Reynolds

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
myatom 2008 dec. 13. - 07:05:16 5/10
Súlyos film :o), még a régebbi húszon évvel ezelötti idõkbõl. Azért annyira nem jó, mint sokan mondják, de megnézhetõ, pláne ha szereti valaki a stílusát. Volt benne egy két jó poén meg nagy ötlet.
zszoltan 2007 dec. 25. - 21:23:15
Nekem például egyik sem tetszett igazán. (Pedig Tom Hanks majd' minden filmjét kedvelem.) Úgy tûnik, ez nem az én stílusom.
10/10
Kristyna 2007 dec. 23. - 22:11:30 10/10 Előzmény dash
Tom Hanks egyik legnagyobb filmje. Természetesen a Pénznyelõ után :) Imádom mind2t, és ajánlom mindenkinek, aki egy jól szeretne szórakozni! Isteni film.
dash 2007 dec. 02. - 11:05:45
egyik legnagyob vígjáték :). Kár, hogy sok helyen így alul értékelték.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu