Öreg motorosok

Bakancslistához adom
Manchild
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjátéksorozat, 30 perc, 2002

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Mese a pénzről, válásról, motorokról, modellekről, szexről - és egy valójában még nem felnőtt generációról, akik a negyvenes éveiket tapossák. Terry, James és Patrick már elértek egy olyan kort és státuszt, amikor igazán az élet császárainak érezhetik magukat. Kicsit kilóg közülük negyedik társuk, Gary, aki még mindig nem vált el házsártos nejétől, és állandóan a házasságán problémázik. Irigykedve csodálja három barátját, akiknek sikerült kibújniuk a feleségekkel és gyerekkel járó nyűgök alól, és most virgoncan élhetik a jómódú agglegények izgalmas életét - sportkocsikkal, csili-vili motorokkal, szexi, fiatal barátnőkkel, puccos lakásokban. De ötven felé közelítve vajon tényleg lehet ennyire lazán élni?
Az első rész szerint mégsem teljesen felhőtlen az élet: James például kénytelen orvoshoz fordulni, mikor randija egy gyönyörű modellel kínos véget ér...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kornel72 2009 aug. 02. - 20:45:31 10/10 Előzmény Thistle
Az elsõ részen szétröhögtem magam! Motoros vagyok, férfi vagyok, nagyon- nagy részt magamra ismertem egy- egy helyzetben. Annyira jól tükröz minket férfiakat, hogy néha nem tudtam: õszintén, vagy kínomban nevessek? Rég nem láttam már ilyen elegáns humorú, szatirikus jellegû vígjátékot. Megéri fentmaradni!
Thistle 2008 nov. 24. - 11:33:53
Imádom..