Óriási nyomozó: A hamisítvány

Bakancslistához adom
Il Professore - Fanciulla che ride - Big Man: La fanciulla che ride
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-NSZK-olasz vígjáték, 100 perc, 1988

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

A biztosító cégeket nem csupán magánszemélyek próbálják megpumpolni, hanem gyakran multinacionális cégek is arra szövetkeznek, hogy néhány millióval könnyítsenek a pénzintézeten. Az Insurance International, hogy védekezni tudjon a biztosítási csalások ellen, létrehozta saját detektívhálózatát. A nyomozócsoport élén a hatalmas termetű, kemény öklű Jack Clementi, közismertebb nevén a Professzor (Bud Spencer) áll - a tisztesség és megvesztegethetetlenség mintaképe. A Professzor és fiatal segítőtársa, Simon (Denis Karvil) akciódús, humorban bővelkedő kalandjait követhetjük nyomon.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
JoeThanks 2011 júl. 18. - 08:14:04 10/10
Nagyszerû! Végre az eredeti, klasszikus Bujtoros szinkronnal vetítette a csatorna. Ezzel a szinkronnal utoljára 16 éve ment a TV3-on. Ezzel sokkal élvezetesebb, és pörgõsebb a film. Amióta elkészült az új, kevésbé jó Kránitz-féle szinkron, csak azzal ontották a különbözõ csatornákon.
Ford Mustang 2011 júl. 16. - 15:28:51
Örülök, hogy ezt a sorozatát is leadják végre Bud-nak, nem csak az Extralarge-ot ismétlik állandóan (persze az is nagyon jó).
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu