Országúti diszkó 2.

Bakancslistához adom
Road House 2
amerikai akciófilm, 86 perc, 2006

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Shane Tanner (Johnathon Schaech), a beépített kábszeres ügynök sosem hibázik. Karrierje során már jó néhány dílert rács mögé dugott, de a nagy fogás eddig még váratott magára. Mikor egy mindenre elszánt kábítószercsempész terrorizálni kezdi nagybátyja louisianai bárját, Shane azon nyomban elhagyja New Yorkot, hogy rendet teremtsen odalenn, délen. A vérre menő bunyók mindennaposak a Fekete Pelikánban, de az országúti csehó nem csupán lármás atmoszférájáról híres: a környék drogkereskedői is ott vertek tanyát, és az egyik legveszélyesebb kábítószerdíler, Vad Bill (Jake Busey) eldöntötte magában, hogy ha törik, ha szakad, a Pelikán lesz a főhadiszállása. Ehhez azonban Shane-nek is lesz egy-két szava, de mikor átveszi a diszkó irányítását elgyötört nagybátyjától, rá kell döbbennie, hogy a helyi droghálózat nagyobb, mint hitte. Oldalán egy észbontó szőkével (Ellen Hollman) - és némi segítséggel a New York-i iroda részéről - Shane felkészül élete legnagyobb rajtaütésére.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vandamme1984 2014 febr. 23. - 19:24:38
Nyomába se ér az elsõ résznek,de hát kinek mi az ízlése!
Bozótharcos 2013 jan. 02. - 15:30:19
Ez a film egy középkategóriás egyszer nézhetõ mozi. Semmi extra nincs benne, teljesen kiszámítható néhol hibás történettel, érdektelen szereplõk, mocsaras helyszín. Több nem is jut eszembe mert annyira semmitmondó az egész.
Mintha a Texas Ranger egyik epizódját láttam volna. Ütünk-rúgunk néha lövöldözünk, és persze gyõz a jó. 3/10
olahmiki1959 2012 aug. 19. - 08:56:57
Nekem tetszett a film, azt hozta, amit vártam tõle.
Elképesztõen látványosak a jelenetek, a verekedések persze jóval túlmennek a realitás határán, hiszen ha valakit annyiszor fejbe meg hasba rúgnak tiszta erõbõl, falhoz, asztalokhoz, földhöz vágják, a legkülönbözõbb eszközökkel ütik a testét, akkor az illetõ - ha egyáltalán túléli a verést, - nemhogy nem gyõz a végén, hanem hetekig nyomja az ágyat az intenzív osztályon.
De hát ezeknek a filmeknek az az egyik ismérve, hogy jó hosszan, látványosan kell bennük verekedni, a valóságot meg el kell felejteni.
A maga mûfajában ez egy jó film, a környezet, a louisianai mocsárvidék külön ad neki egy egzotikus hátteret, az alaptörténet is megfelelõ, a szereplõk pedig egytõl egyig nagyon jók, a szõke lány kifejezetten helyes, a fõszereplõ srác pedig általában jó filmekben szokott játszani. Selmeczi Roland hangja nagyon jól illik a figurához, nagyon nagy kár, hogy a színész ilyen fiatalon itt hagyott bennünket.
Még a karatefilmekbõl ismert Richard Norton is feltûnik a színen, sõt, láthatóan jó formában tartja magát, mert a verekedései még mindig nagyon kemények, nem látszik rajta, hogy eljárt volna felette az idõ.
A fõgonoszt játszó Jake Busey hitelesen hozza a gyûlölhetõ bandafõnököt, kár, hogy a színész örökölte édesapjától, Gary Busey-tól a száját, ami nagyon ellenszenvessé teszi a nézõk elõtt apát és fiát egyaránt.
Unalmas rész egyáltalán nincs a filmben, mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti az egzotikus környezetben játszódó filmeket, a látványos akciójeleneteket, a lövöldözéseket, és a lélegzetelállítóan kemény verekedéseket. Nem fog csalódni.
Spot 2011 jún. 13. - 12:19:45
Nem rossz film. Egyszer meg lehet nézni, talán nem is rosszabb mint az elsõ rész, de nem is mutat újat.
zs9302 2009 szept. 19. - 18:09:43
Annak a folytatása, csak õ nem szerepel.
Cullangka 2009 szept. 19. - 17:55:22
ez a Patrick Swayze féle film folytatása? mert azt imádom! Patrick Swayze isteni színész kár érte :'(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu