Film

Őrület

/Frantic/
magyarul beszélő, amerikai thriller, 114 perc, 1988

Értékelés:

152 szavazatból
Szerinted?

  Dr. Richard Walker, amerikai sebész egy kongresszusra érkezik Párizsba, felesége kíséretében. Egyik este a feleség nyomtalanul eltűnik a szállodai szobából. Richard azonnal a rendőrségre rohan, hogy bejelentse az esetet. Döbbenten kénytelen tudomásul venni, hogy a hivatalos szervek teljes közönnyel viseltetnek az ügy iránt. Nem marad más választása, mint önálló nyomozásba kezdeni, ami különösen nehéz feladat egy idegen városban. Szerencséjére hamarosan segítőtársra akad egy különös lány, a szexis Michele személyében.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2016. október 7. 00:41
  Ez az Emmanuelle Seigner... a karaktere olyan buta, hogy az ma már nem megy el. Akkoriban még természetes volt, hogy a nő nőies, ami elsősorban azt jelenti, hogy olyan hülye, hogy ha nem írja konkrétan a receptkönyv, hogy a serpenyő alatt el kell zárni a gázt, bizony fekete lesz a rántotta.
  Ma már ezek a női karakterek nem nagyon mennek el.
  De valljuk be, a főszereplő férfi is butának tűnik mai szemmel.
  Egyetlen pozitívum van, de az is negatívum. Hogy a magyar férfi szinkronszínészek között több is akadt, aki elfogadhatóan beszélt folyamatosan franciául (vagy legalábbis jól imitálta). Ma ilyet már nem találnak.

  2016. október 5. 10:54
  Ez sok minden okán lehetett volna egy tényleg jó film, de sajnos nem lett az. Nem indult rosszul, de aztán hamarosan teljesen eluralták a hiteltelen, teljesen valószerűtlen, kínosan nevetséges jelenetek. Mindez erősen szándékízűn erőltetett borzogentóval.
  A végére maradt a nosztalgia, a jó zene, egy izgalmasan vonzó nő és a valóban emlékezetes táncjelenet.

  2016. október 5. 07:45
  Nagyon jól , őrületesen belehet aludni ezen a filmen.

  Összes hozzászólás