Őslények kalandorai: Új világ

Bakancslistához adom
Primeval: New World
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-angol sci-fi sorozat, 42 perc, 2012

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Eddig ismeretlen jelenségnek köszönhetően lyukak keletkeztek az idő szövetén, így az elmúlt korok teremtményei átléphetnek mai világunkba is. Az őslények közt akad vérengző, rejtélyes, érdekes, veszélyes, szelíd, kicsi és óriás, mégis egy közös van bennük: nem a mi időnkben élnek. Megjelenésük vajon felforgatja a történelmet? Túlélik-e az emberek a fenyegető, rivális fajok megjelenését? Ám van egy még húsbavágóbb kérdés: ha legközelebb kilépünk az utcára, vajon egy velociraptor néz majd velünk farkasszemet?
Evan Cross feltalálóra és csapatára vár a feladat, hogy Vancouver lakóit megvédje az elszabadult őslényektől-

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nitro33 2014 jan. 10. - 22:09:25 9/10
Véleményem szerint az 1.évad elsõ fele pocsék volt,de a második fele egész jól sikerült ,de úgy látszik addigra már késõ volt! Bukta!
abisztriczky 2013 okt. 04. - 20:47:19
Tegnap ezt is elkezdte leadni az egyik adó.
***SPOILER***
Csak halovány utánzata az eredeti sorozatnak. Ebben meg csak Connor-nak volt nyúlfarknyi szerepe a régiek közül. Nem csoda, hogy hamar abbahagyták! Csak remélhetjük, hogy folytatják az eredetit, a "régi" szereplõk többségével!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu