Őslények országa 7. - A hideg tűz köve

Bakancslistához adom
The Land Before Time VII: The Stone of Cold Fire
amerikai rajzfilm, 78 perc, 2000

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Tappancs, Tüskés, Kistülök, Kacsacsőr és Repcsi visszatérnek egy bájos, új, egészestés kalandban, a népszerű Őslények országa sorozatban!
Tappancs elképesztő látványnak volt szemtanúja: látta a "hideg tűz kövét", mely átszáguldott az éjszakai égbolton, és valahol a Füstölgő Hegyekben landolt. De a Nagy Völgyben csak Tappancs az egyetlen, aki látta a követ, és senkit sem talál, aki hinne neki. Repcsi régen elveszett nagybátyja, Pterano bátorítja őket, de Repcsi és barátai nem tudják, hogy a gyanús Pterano-nak jó oka van megtalálni a követ, melyről azt hiszi, hogy különleges képességei vannak. Az igazságot keresve az ifjú dínók elmerészkednek a titokzatos messzeségbe és olyan izgalmas kalandban lesz részük, mely legmerészebb álmaikat is felülmúlja!
Gyönyörű rajzokkal, elragadó dalokkal és a barátság értékéről szóló feledhetetlen tanulsággal ez egy olyan, film, amit az egész család szeretni fog.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
pocóka 2011 aug. 31. - 14:40:16
Valaki mondja meg, miért nem folytatódik a sorozat? Örültem, hogy végre az elejétõl leadják, elkezdtük felvenni s most ki tudja, mikor folytatódik! Megint elbukunk egy-két részt, mire észrevesszük!
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás