Ötletház

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Lakberendezés, belső építészet, design, barkácsolás, ötletek, tippek, játékok - egy szórakoztató hétvégi magazinműsor minden szombaton és vasárnap dél körül. Aktuális témákkal, amiből könnyen hasznos információkat, tanácsokat, ötleteket szerezhet....hogy tudja mi a trendi, a lakásához-pénztárcájához illő!

A 2002 áprilisában indult Ötletház 3. évfolyamát kezdte meg - újult arculattal, struktúrával várják nézőik hozzászólását. Szerkessze Ön is az adást - otlethaztlklub.hu címen és a műsor telefonszámán (06-81/310-003), vagy levélben (1118 Budapest XI., Fehérvári út 84/a) jelentkezhetnek kérdéseikkel, ötleteikkel!

Ilyen volt-ilyen lett rovatunkat teljesesen a nézők szerkesztik. Bemutatunk családi ház építést, lakásfelújítást, átépítést - stábunkkal kivonulunk a nézőkhöz és terveikhez-pénztárcájukhoz illeszkedő ötletekkel, szakmai segítséggel bemutatjuk, hogyan és legfőképp mi-mivé változtatható át. Barkácsolunk - továbbra is folytatódik rovatunk, melyből hasznos tippeket, útmutatót kapunk, hogyan lehet könnyen otthon is előállítani a szükséges lakás-elemeket. Lakberendezés és belső építészet rovatunkban tájékozódhatnak szakembereink bemutatásában a legújabb trendekről.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
fzsolnai@gmail.com 2008 nov. 15. - 12:49:44 1/10
2008 nov.15-i müsort láttam.Telyesen levagyok nyügözve,ilyenlényegretörö,tartalmas müsort még életembe nem láttam.Felnyitottáto a szememet,köszönöm,köszönöm.Eddig mint vak és ostoba fajankó éltem sivár életemet.Ezt a példátlan stilust és retorikát,nézve és hallgatva értelme lett az életemnek.A Holló gyermek narancsszinû papucskéja,párositva anarancsszinû rózsával,mely reflektorfénybe helyezi az autós ágyacskát,Ez a valódi lakáskúltúra.A/Karinthy/pörög a sírjában mint egy ventillátor.Miért kell nekünk halandóknak rendszeresen végigszenvednünk,ennek a Kasubának agyermeteg debil vicceit végigkinlódni?A TV2-volt egy szinvonalas barkácsmûsor a Laktéritõ sajnos megszünt.Az RTLKLUB sikeresen hajt arra,hogy engem végleg leszoktasson a csatorna látogatásáról.
2/10
ubika 2007 nov. 17. - 09:13:27 2/10
Sziasztok!

Az Ötletház nagyon tartalmas mûsor volt, egészen addig amíg Szilárd nem kezdett el vicceket mesélni. Ha vicceket szeretnék, beteszek egy Hofi CD-t, vagy hallgatom a Rádiókabarét.
Légyszi mutassátok inkább Müller Mónika munkáit, vagy a Lakástrend kiállítást, vagy egy új üzlethelyiség kialakítását, vagy adjatok mûsoridõ kezdõ, tehetséges lakberendezõknek.
Egy hét alatt 25 perc mûsoridõ sem áll rendelkezésre, amibõl 10 perc elmegy a viccmeséléssel, 10 perc pedig valami régi, történelmi épület ecsetelésével. Ha az érdekel, megnézem a Tengerjárót, vagy a Travel utazási csatornát.
Szerintem Petra egyedül jobb mûsort készítene.
Szilárd nagyon aranyos, nagyon szexi, de ez nem áll jól neki. Biztos csípik a tinik, de ez egy szakmai mûsornak indult.
Nézzétek már meg a Legény-Lakás, vagy a Kertész leszek címû mûsorok információtartalmát. Azért Magyarországon is vannak tehetségek.
Szerintem. De ez csak 1 vélemény.

Köszönöm
Rita
super 2006 szept. 26. - 15:05:14
Sziasztok!!!!!
Ha nincs idõd, vagy ötleted, energiád, hogy az otthoni munkát elvégeztesd, akkor
látogass el weblapunkra: <a target="_blank" href="http://www.superhelp.hu" title="www.superhelp.hu">www.superhelp.hu</a>! Mi segítünk, hogy Te megtaláld a neked leginkább megfelelõ szakembert, csupán annyit kell tenned, hogy a "Megbízás" rovatot hiánytalanul kitöltöd, és mi intézzünk mindent, majd telefonon egyeztetünk....
Hát nem szuper ez a segítség?
Látogatásod elõre is köszönjük!
Amennyiben tetszik szolgáltatásunk, kérlek, ajánld ismerõseidnek is, mi nekik is segítünk!
farkas 2006 szept. 02. - 13:31:40 Előzmény farkas
én is
Vilmos 2006 márc. 18. - 09:01:12 Előzmény Nánási
Bútorszabászatokban mdf típusú bútorlapokat is elkészítenek kért méretben, mintával, és színben - talán némi fantáziával, mondjuk egy vöröses barna színnel, kért latinos felületi marással (konkrét mintát érdemes vinni, vagy ott választani a részmotívumokból összeillesztendõ). A választott "zsanért" is felrakják...
Én legalábbis így készíttettem fürdõszoba berendezést.
x-tro 2006 márc. 17. - 12:28:01
ugye? építs te is, inkább, mint másokra vársz!
farkas 2006 márc. 16. - 15:57:59
ez igazán építõ jellegû volt
x-tro 2006 márc. 16. - 10:47:17
szerintem inkább gondolkozz, és csináld úgy, ahogy szeretnéd! Nem lesz rosszabb, mintha ezek javasolnának bármit is... a végeredmény pedig mindenképpen a legoptimálisabb lesz, hiszen te csinálta magadnak...
farkas 2006 márc. 16. - 10:08:33
Régóta nézem az Önök mûsorát, hamarosan egy Budapesttõl 30 km-re levõ, kb. 70 m2-s családi ház belsõ felújításába kezdek, ehhez szeretném a segítségüket , illetve információt kérni
Nánási 2006 febr. 04. - 09:12:23
Mediterrán konyhabútort szeretnék készíteni.
Alsó és felsõ, elõregyártott bútor ajtó lapot keresek nem hagyományos méretekben ( pl: 100 cm széles felsõ bukó bútorlap ) Igényes, nem sík bútorlapot keresek. Aki információval bír kérem írjon. Referencia képet, web címet különösen értékelnék. Köszönöm Zoli.
lantoska@msn.com 2006 jan. 07. - 19:10:59
Szomorúan látom, hogy reggelente nem ismétlik a mûsort. Van remény, hogy az ismétlést v.milyen formában visszaállítják? Elõre is köszönöm.