Ötletház 2004 - szépülésünkre

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Megújult az Ötletház!!!
Felújítás zajlik az Ötletház táján. Megváltozott a főcím, a műsor logója, színesebb modernebb külsőt kapott a műsor. Új műsorvezető fog ötletelni a csinos Palotás Petra mellett, aki nem más, mint Kasuba L. Szilárd.
A műsor tartalmilag is változni fog, interaktívabb lesz az adás, a nézőket is bevonják a házépítésbe, lakásfelújításba. 1ház-1lakás mottóval, minden adásban igyekszünk bemutatni olyan fiatal párokat, akik lakásépítés-felújítás-átépítés-kibővítéshez kapnak ötletes segítséget az Ötletház stábtól. A helyszínről fog jelentkezik az adás, a fiatalok pedig anyagi ráfordításaikat fedező szakmai segítséget, ötleteket, tippeket kapnak, hogyan tudnák az elképzeléseiket a lehető legjobban kivitelezni, az elképzelt stílust valóra váltani.
Több lesz a sztárvendég, így még Szabolcs, az Ötletház most leköszönő műsorvezetője, is be-betoppan az Ötletházba egy kis segítségért, de természetesen, mint az első évben, ismert emberek lakásába is betoppan a "harmadik évfolyam".
Szeptemberre pedig, egy eddig még hazánkban nem látott nagyszabású különkiadással készül a stáb. Ennek részletei még az RTL Klub irodáinak falán sem juthattak túl, de tavasszal az Ötletházból természetesen minden kiderül.
A megújuló főcím kreatív alkotói Szabó Miklós és Vince Tibor voltak, zeneszerzője Gera Zoltán, operatőre Somlai Dávid. A műsor szerkesztője Lovas Cecília, gyártásvezetője Fábián András, rendező Szabó Géza, producerei Érczy Zsolt és Szűcs László, akik már több sikeres produkciókat jegyeztek eddig is a kereskedelmi csatornán, és minden évben várható a műsoraikhoz illeszkedő kreatív kiadványok megjelenése is. Idén is számíthatnak a nézők több nagyobb dobásra. Az Ötletházban még feltűnik Ferenczy István galéria tulajdonos, enteriőr építő-tervező, aki hétről hétre a lakások belsőépítészeti munkáihoz nyújtja szakmai segítségét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?