Ötösfogat

Bakancslistához adom
Fünf Freunde
6 éven aluliak számára nem ajánlott német családi film, 89 perc, 2012

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A hírhedt ötösfogat, George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy együtt töltik a nyarat. George magának való kislány, aki sajnálja, hogy nem fiúnak született. Rajongva szereti apját és egyáltalán nem lelkesedik, hogy három unokatestvére velük tölti a nyarat. A három jövevény, ha nem is olyan vadóc, mint George, de ugyanolyan kiskamasz, aki lelkesen részt vesz minden kalandban. Most épp azokat kell lefülelniük, akik el akarják lopni Quentin találmányát. Ebben segítségükre van még egy titkosügynök és két madárszakértő. Mindezek alapján elmondható és leírható, hogy a kis vadócok első együttes vakációja nem éppen unalmasan telik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
adamnagysweetmovie 2016 márc. 25. - 12:37:11
Teljesen vállalhatónak tûnik, szóval Magnóra, magyar, uppsz!
alien1976 2015 jan. 31. - 05:28:14
Kellemes ki családi film volt. A történet jó volt, és úgy volt végig vezetve, hogy végig érdekelt, és lekötött. Családi filmnek teljesen megfelelõ. Nem kell tõle világmegváltást várni, de nem is akar ilyet. Csak simán kikapcsol, pihentet, és visszahozza a lélekbe a gyermeket, vagy a fiatalság érzését.
Volt benne egy- két hiba, de nem baj. ( ilyen az apukával való telefonbeszélgetés. Hihetetlen mûvire sikeredett. Nem volt életszagú.)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu