Otthonunk

Bakancslistához adom
Home and Away
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ausztrál filmsorozat, 22 perc, 1988

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A Summer Bay-i ausztrál fiatalok kalandos, szerelmi háromszögekkel, baráti viszályokkal, csínytevésekkel teli életét követhetjük nyomon, csodálatos tengerparti környezetben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
nikato 2021 okt. 26. - 20:07:34
'88-tól a mai napig megy, ilyen hosszúságú sorozatot sose fognak folytatni itt, úgy mint anno a Gazdagok és szépek és a Sunset Beach is meg lett szakítva. De akkor miért kezdik el?
Magenta99 2008 nov. 05. - 06:38:29 Előzmény Eerika
Köszi!

Szólj légyszives, ha eljutnak odáig! :)
Eerika 2008 nov. 02. - 18:35:19 Előzmény Magenta99
Szia!
Anyu nézi hajnalban, amikor adják, de még mindig csak az ismétlés megy. Mondtam, szóljon, amikor a terhes csaj kórházba kerül, mert ott még volt 1 vgy 2 rész amit leadtak. Talán, ha eddig eljutnak, folytatják is. Jó lenne, mert tetszett.
Erika
Magenta99 2008 nov. 02. - 15:39:04 Előzmény Eerika
Nézi valaki még a sorozatot?
Még mindig az ismétlések mennek?
Eerika 2008 máj. 15. - 14:59:21 Előzmény BrandyAndi
Hát nálam több levelet senki nem írt a viasatnak. Falra hányt borsó!
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz Haley-vel, természetesen a legizgibb résznél hagyták abba. Nem tudja valaki? (mondjuk Ausztráliában nyaralt, amikor ez az évad ment:))
Egy reménysugár annak, aki szereti a sorozatot: a viasat legtöbb sorozatát leadja a mostanában indult tv6-on. Ha imáink meghallgatásra találtak odafenn (nem a viasat), akkor talán láthatjuk és talán folytatják is.
A reményre az ad okot, hogy most megy a Stingers, a Star Trek Voyager, Férjek gyöngye, Ûrbalekok stb. Ezen az alapon akár ez is mehet majd, nem? Ráadásul a hétközben adott délutáni sorozatokat szombaton is és vasárnap is zsinórban 11-tõl estig megismétlik. Szóval ebbõl is még lehet valami, nem? Csak legalább egyszer válaszolna a viasat, szörnyû ez a bizonytalanság, ugye?
10/10
BrandyAndi 2008 máj. 11. - 22:07:07 10/10
Nagyon örülök, hogy ennyien írtatok! Ezek szerint nem néztük olyan kevesen a sorozatot! Legalábbis abból, ahogyan elbántak vele, erre következtettem...
Az, hogy nagy hévvel beharangozták, egy héten leadtak 5 részt, majd áttették a lehetõ legrosszabb idõpontba és már csak 2-3 rész ment... még nem is érdekelt annyira. Van videó, felvettem. Ebbõl viszont arra következtettem - és ezek szerint jogosan - hogy új részeket még véletlenül sem fognak megvenni. Szerintem ezt az ismétlést is csak azért kezdték el, hogy kitöltsék az ûrt a tv mûsorban. Mert igazából ki is nézi most ezeket a részeket? Mi akik már láttuk, nem hiszem. Azok, akik nem látták? Honnan is tudnák, hogy elkezdték megint...?
Többen írtátok, hogy kár, hogy nem adták le elõrõl. Az azért mondjuk kemény lenne! 20 évadba belefogni! Én még ennek is örültem/örülnék. Egy idõ után azért csak elkaptuk a fonalat.
Tényleg izgalmasak voltak ezek a részek és csak egyik részrõl a másikra abbahagyni! Ez azért tényleg kiakasztott! Ismételni valóban tud a Viasat3! Csak gratulálni tudok a mûsorszerkesztõknek! Úgy látom, egyre több embert elüldöznek!
Azért még kicsit én is reménykedek, hogy az ismétlés után folytatják... csak épp elég szomorú, hogy jelenleg egy héten 2 rész megy, ami azt jelenti, hogy borzasztó sokat kell még arra várni, hogy kiderüljön, érdemes volt-e reménykedni! Mindenesetre ne adjuk fel, írjunk sok-sok levelet, hátha egyszer rájönnek, hogy mit kell egy sorozattal csinálni: VÉGIG LEADNI!!!
Magenta99 2008 ápr. 27. - 18:45:52 Előzmény Eerika
Köszi a hírt, sajna Tv6-om nincs. :((
De sebaj, a szokott helyrõl már megszereztem, pontosabban megszereztettem az összes részt! :))
Eerika 2008 ápr. 26. - 19:15:18
Voyager-ügyben talán jó hír - ha van tv6 csatornád -, hogy elõlrõl kezdik asszem a jövõ héten vagy utána héten. valamelyik heti tv-mûsorban láttam. aránylag baráti idõpontban lesz.
Viszont az otthonunkat keményen ismétlik, de az újságban mára is 6 óra volt írva, de már fél 6-kor ment. holnap meg nem is lesz. egyre jobban utálom a viasatot, lassan már csak a két pasi - meg egy kicsi miatt csattogok oda. meg majd akkor, ha új részeket adnak az otthonunkból.
A másik disznóság, hogy soha de soha egy levelemre nem válaszoltak, pedig elhihetitek, nem egyet írtam.
Magenta99 2008 ápr. 26. - 16:16:04
Hát ez a Viasat3 tényleg egy csúcs!
Nem lehet tudni, hogy ha belekapnak egy sorozatba, akkor az az eleje, a közepe vagy épp a vége (az évedról már nem is beszélve.)
Ott van pl. a Star Trek - Voyager, számtalanszor ismételték már, de a legelsõ dupla részt sosem adták le, úgy kellett letölteni.
Most megint belecsaptak a Narancsvidékbe, de megint valahonnan kezdõdõen, ami nem az újabb éved, csak ismétlés, de persze nem az elejétõl, hanem valahonnan a közepétõl.
Az Otthonunk is csak az x.edik évadtól kezdték leadni, nem az elejétõl.
Most meg ismételgetnek, ahelyett, hogy folytatnák. :(
10/10
kiskukac 2008 ápr. 14. - 16:45:35 10/10
Én is bosszankodtam 7végén amikor rájöttem, hogy valószínûleg ismétlik a sorozatot. Már múlt héten írtam levelet a Viasatnak a korai kezdés miatt, de nekem sem válaszoltak semmit. Tényleg felháborító, hogy nem szólnak se a kezdés idõpont változásáról, sem arról, hogy vége a sorozatnak. Nagyon sajnálom, mert jó sorozat volt, ha végig ismétlik az egésszet ami persze náluk egyáltalán nem biztos, akkor jó sokára jön sajnos a folytatás, ha lesz egyáltalán.
matthew2424 2008 ápr. 14. - 13:19:59
Nekem elegem van már az összes tv adóbol. Eddig az Hbo a legjobb. Ott legalább normálisan csinálják a dolgokat.
Felháborító, hogy abbahagyták a sorozatot. Végre volt egy normális mûsor. igy kezdjen el az ember nézni egy sorozatot, mikor végig sem adják. 120 rész után elkezdik ismételni. felháborito. én is irtam már több levelet a viasatnak de egy rohadt választ sem kaptam. szerintem azt senki nem olvassa el. csak ugy van mert a törvény kötelezi õket, hogy legyen ilyen e-mail küldési lehetõség. Pedig a viasat csak ismétel állandoan, a vészhelyzetet is már vagy ötödször kezdik el ismételni. nem tudom elhinni hogy azoknak a sorozatoknak mint például a halálbiztos diagnozis, vagy az a nevetséges gyilkos sorok amit már legalább 10 szer leadták az elmult 3- évben nagyobb nézettsége van mint egy uj sorozatnak. szoval érthetetlen az egész konstrukciójuk.
Eerika 2008 ápr. 14. - 12:46:13 Előzmény Magenta99
Nem azért mondom, de az a szerencsém, hogy anyu nem tud aludni és felkeltett, hogy kezdõdik a sorozat. Ez azért már mindennek a teteje! Írtam megint egy levelet a viasatnak, hogy így aztán nem lesz nézettség és legalább reagálnának valamit az elõzõ leveleimre. Nem fognak, tudom. Megírtam, ha véleményt akarnak, olvassák a port fórumát, úgyhogy gyorsan írjatok a fórumba!

Pedig ha lenne remény, hogy valami normális idõpontban megismétlik, jó lenne. Amúgy sztem valahogy összefoglalták az elõzõ részeket az elejétõl a múlt hétig. Bár én azt sem bánnám, ha a legelsõtõl leadnák.
De azért dühít, hogy valami jó kis sorozat van és gondolnak egyet, aztán elõbb kezdik, kimarad, késõbb adják stb.
Eddig szerettem a viasatot, de már nem annyira.
dosandor 2008 ápr. 13. - 19:30:54 Előzmény Magenta99
Chloe már felbukkant az ezt megelõzõ részben is. Számunkra is csak annyi derült ki róla, hogy annak idején Irene-nél lakott. Irene több gyereket fogadott már be, így Tasha-t és Haely-t (ha így kell írni) is, és Chloe-t is, de õ valami miatt elment. Azt nem tudjuk, miért ment el. Az említett és számunkra utolsó részbõl kiderült, miért jött vissza. Ha nem láttad volna, akkor majd leírom.
Magenta99 2008 ápr. 13. - 10:06:17 Előzmény dosandor
Remek....
Ez a Viasat aztán tudja, mi kell a nézõknek.

Amúgy meg ki az a Chloé, aki a szombat kora reggeli (5.35) epizódban szerepelt?
dosandor 2008 ápr. 12. - 20:01:22
Bár még nem láttam a felvételünket, csak belenéztem, attól tartok, hogy újra kezdték a majdnem elejérõl anélkül, hogy befejezték volna. A Színes RTV újságban is az volt, hogy 6-tól az Elõzmények c. rész lesz. Egy korábbi hozzászólásban valaki írta, hogy nem ez a sorozat eleje, hanem helyette egy elõzményes összefogalalót láthatunk. Sajnos, a Viasat már egy-két sorozatnál eljátszotta azt, hogy nem fejezi be, hanem újrakezdi. Pl. Startrek egyik szériája.
Magenta99 2008 ápr. 12. - 14:07:13
.... és most mi van?....
Ma reggel már ment 6 elõtt, amikor bekapcsoltam a TV-t.
Totál összevisszaság volt amit adtak, kukkot nem értettem belõle.
Összevissza ugráltak múlt és jelen között, a narrátor olyan szövegeket nyomott, ami számomra teljesen idegen és érthetetlen volt.

Látta valaki és értette mirõl van szó?
weigertm 2008 márc. 29. - 18:56:04
Sziasztok.
Engem is nagyon bosszant a viasat gondolkodása, nem is nagyon tudom követni. Az meg fõként idegesítõ, hogy tájékoztatás nélkül változtatgatják a részek leadásának idejét. Tényleg tenni kellene ez ellen vmit, mert szerintem nagyon jó a sorozat!
Eerika 2008 márc. 24. - 16:49:33
Látom, elég régen írtatok ezzel a filmmel kapcsolatban. Nos, már nem szombaton de. adják. Elõször szombaton reggel 6-tól 8-ig 4 részt, most meg szombaton 6-7-ig 2 részt és vasárnap fél 7-tõl 1 részt. Soha nem alhatok még hétvégén sem, ha nem akarok lemaradni a fejleményekrõl, ami mostmár baromi izgalmas.
Több levelet írtam a Viasatnak, meg se nyekkentek miatta. Még 1-2 próbát megér, megírom a bánatomat.
Amúgy én nem emlékeztem az elõzõ években lejátszott részekre. Nekem ez teljesen új. De ezt legalább szeretném normálisan végignézni, amíg csak adják.
Jó lenne, ha más is zaklatná levéllel a Viasatot, mert így azt hiszik, csak én nézem egyedül.
melike77 2007 dec. 29. - 09:37:15 Előzmény BrandyAndi
Én is szeretttem volna ezt a filmet nézni, de egyszerûen követhetetlen a viasat gondolkodása. elõször du, majd szombat de, most megy 1 rész összesen.... :-(
Pedig jo film lenne
10/10
BrandyAndi 2007 nov. 24. - 09:05:47 10/10
Sziasztok!

Ahogy mondtátok, úgy lett: délután levették a csatornáról a sorozatot, mert nem nézte elég ember, biztos nem hozott milliókat... Szombat délelõtt még szerencsére leadták a heti 5 részt, de a mai nappal ez is megszûnt. Szerencsére persze az ilyen eseményeket nem reklámozzák, hogy garantáltan lemaradj arról a nyamvatt egy részrõl is, és mostantól már csak heti 22 percet kapnak a nézõk az Otthonunkból! Heti egy rész egy Ausztráliában minden hétköznap futó sorozatból, amit egyébként sem adtak az elejérõl és most nekem nagyon úgy tûnik, hogy nem érjük meg szõrös fejjel a végét sem! Eddig még nem jártam így a Viasattal, de ezek után azt hiszem ebbõl a csatornából ennyi elég is volt! Több sorozatot el sem kezdek!!!

Az eleje egyébként tényleg döcögõs volt, de aztán némelyik rész egészen izgalmas lett, pedig ezt egy ilyen típusú sorozattól nem is vártam. Mondjuk nagy "Ausztrália" rajongó lévén nálam eleve jó ponttal indult ez a sorozat, de tényleg meg is szerettem! Esetleg valaki el tudná mesélni, mi volt a mai EGY részben???
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu