Outcast

Bakancslistához adom
amerikai drámasorozat, 60 perc, 2016

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az Outcast egy fiatal férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és az egész világ sorsát.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
DRoy 2017 ápr. 20. - 16:16:57 9/10 Előzmény DrAgy
A "marhaság" valójában nagyszerû filmkritika.
9/10
DRoy 2017 ápr. 20. - 16:14:36 9/10
Nem igazán értem, mit írsz...
Szépen végiment az 1. évad a FOX-on. Ahogy most a 2. is végig fog.
macska78 2016 okt. 03. - 21:26:34
Bár abszolút távol állnak tõlem az ördögûzéses filmek erre azért kiváncsi voltam és nem bántam meg.Van egy sajátos hangulata mint a The walking deadnek vagy a Fear the walking deadnek.Mindenképp vevõ leszek a folytatásra is.Simán veri azokat a horrorokat amik mostanában kerülnek moziba.De azt nem értem egyesek miért nem a filmrõl írnak a helyett,hogy mások bejegyzéseit fikáznák.
menorca 2016 aug. 22. - 19:44:50
Vége? Az utolsó részt kétszer vettem fel, de mindkétszer késõbb kezdõdõtt, így lemaradt az utolsó pár perc kétszer is.. több mint bosszantó,ismétlés sincs több... nesze neked sorozatfelvétel.
1/10
DrAgy 2016 aug. 08. - 23:43:26 1/10 Előzmény Attila Gajdán
Nagyon ráérhetsz,ha ezt a rakás marhaságot
volt idõd bepötyögni:)))
10/10
Attila Gajdán 2016 aug. 06. - 16:19:34 10/10
Most az egyszer hatott a reklám! A 4-es, 6-os villamos oldalán láttam a sorozat plakátját, és az 5. résznél kapcsolódtam be a történetbe, ami az ördögûzõs sztorik legújabb szériája. Lehetne unalmas is, de az alkotóknak sikerült egy jól felépített - a zseniális castingnak köszönhetõen remek színészek által játszott - ijesztgetés helyett az emberi kapcsolatok lélektanából és legsötétebb félelmeinkbõl táplálkozó történetet filmre vinni. Nagyon tetszik a helyszín választás is; örömmel tapasztalom, hogy az amerikai filmkészítõk végre felfedezik a déli államokat! [Lásd: True Detective (Season 1), Angel Heart (1987), Mud (2011) - csak néhány példát említve.] A sajátságos atmoszférát hatásosan adja át már a fõcím is - Attius Ross zenéjével! Személyes kedvencem a mainstream produkcióban elõször szerepet kapott Kate Lyn Sheil, akirõl korábban még csak nem is hallottam - valószínüleg abszolút "Off-Hollywood"-i karrierjének köszönhetõen! Rendkívül erõs karakter, különös attitûddel, ami igen távol áll a hollywoodi dívák stílusától, viszont olyannyira szuggesztív, hogy aki a hatása alá kerül az nem tud - és nem akar - szabadulni tõle! (Remek a szinkronhangja is!) Kapcsolata férjével és kislányával olyan emocionális mélységû, ami a kizárólag LA-ben, vagy NY-ban játszódó szex-orientált hypster romkomokban nyomokban sem fedezhetõ fel. Imádom a sorozat "földhöz-ragadt" vagy még inkább emberközeli stílusát, ahol a történet nem a pénz, a karrier, a hedonista életvitel, hanem a kisvárosi, "vidéki" emberek babonás félelmei, a valóban átélt hit, illetve az abban való kételkedés, a felszínre kerülõ hazugságok és árulások realista drámája körül bonyolódik, megfûszerezve az obskúrus és félelmetes misztikummal, ami jobban borzongat, mint a véres darbolás. Most már várom az évad végét, mert nagyon remélem, hogy kiadják majd DVD-n is, mert én biztosan vevõ leszek rá!