Outsourced

Bakancslistához adom
amerikai vígjáték, 98 perc, 2006

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tottigyerek 2012 ápr. 23. - 22:32:36 Előzmény legolasz
Ma hallottam errõl a filmrõl az egyik kollégámtól, és nagyon kíváncsi vagyok rá, mert én is egy indiai cégnél dolgozom, "offshore" indiai kollégákkal, és néhány hónapot én is voltam kiküldetésben Indiában; most már csak meg kellene szereznem valahonnan. A trailer-t az elõbb láttam, és mosolyogtam, amikor a fõszereplõ fickó a végén billegette a fejét, ahogy az indusok szokták - mi is ugyanígy utánoztuk õket anno.
Tényleg furcsa, hogy Rajtad kívül senki nem szólt hozzá ehhez a filmhez.
10/10
legolasz 2009 febr. 07. - 19:34:40 10/10
Sajnálom, hogy errõl a filmrõl nincs fent a Porton semmilyen értékelés,infó.
Most Németországban tanulok, és az egyetemi moziban adták. Elmentünk megnézni, és jól döntöttünk.
Elõször, amikor a film Indiába tevõdött át, nekem nem tetszett. Az indiai lakosságot alpárinak, bunkónak állította be. De ezt egy idõ után meg lehetett szokni, amikor is a fõszereplõ-srác elkezdett megismerkedni amerikai létére egy másik kultúrával. Érdekes helyzetek és szituációk alakultak így ki (megemlíthetõ a mangóevés, a festékes lufi dobálás, és az, hogy a szálloda alkalmazottai odaadják a megmaradt élelmet a fal túloldalán élõ szegényeknek).

Az egész film vicces és romantikus. Bár nekem hiányzott a végén a happy end. De felvilágosítottak, hogy megvolt,csak árnyaltan. MIndenkinek ajánlom, aki 105 percet végig szeretne nevetni, tanulni valamit egy másik kultúráról, és szereti a romantikát.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu