Film

Öveket becsatolni!

/Allacciate le cinture/
feliratos, olasz filmdráma, 110 perc, 2014 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

  Elenát és Antoniót finoman fogalmazva sem teremtette egymásnak a világegyetem. Személyiségük és világlátásuk gyökeres ellentéte a másikének, életüket teljesen máshogy élik. Egy valami azonban mégis összeköti őket: odavannak egymásért. És bármennyire próbálnak ennek ellenállni, egyre nehezebb megküzdeniük a vonzalmukkal. Nemcsak különbségeik miatt küzdenek érzéseik ellen, hanem mert Elena Giorgio-val, Antonio pedig Elena legjobb barátnőjével, Silviával alkot egy párt. De vajon ez elég ok, hogy távol tartsák magukat egymástól? Ferzan Özpetek, hőseit ezúttal azonban nemcsak az egymásra találás nehézségeivel szembesíti, hanem annál jóval nagyobb akadályt is gördít boldogulásuk elé. Hiába talál egymásra Elena és Antonio, a lány komoly és súlyos betegségével kell szembenézniük.

  Bemutató dátuma: 2015. január 29. (Forgalmazó: Vertigo Média Kft.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  • Filmtekercs 2015. február 2.: Özpetek nem áll meg Ferzan Özpetek mestere az érzelmek csúcsra járatásának, filmjeit aligha ússzuk...

  Vélemény:


  január 16. 21:29
  Nagyon jó film.

  2015. február 23. 08:26
  Gyenge, érzelgős film, elég sok klisével. Közepesen tetszett, 5 pont.

  2015. február 14. 19:00
  ÚRISTEN! Mielőtt odaírjátok a film műfaját, nézzetek már utána!!! Elég lenne egy WIKIPEDIARA fel menni! Ez FILMDRÁMA! Amúgy a film nagyon jó: megható de még is megmosolyogtat FERZAN ÖZPETEK ismét jót alkotott!

  Összes hozzászólás