Pad a parkban

Bakancslistához adom
Un banco en el parque
spanyol romantikus vígjáték , 83 perc, 1998

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Juan és Teresa hat éves koruk óta ismerik egymást. Azóta felnőttek és összeköltöztek. Már két éve együtt jártak, amikor Teresa egy londoni ösztöndíjat nyer. Egy nappal indulása előtt Juan mondja ki elsőnek, hogy kapcsolatuknak vége. Úgy gondolja, legfőbb ideje valaki mást találnia, egy Teresánál felelősségtudóbb valakit.
Juan "Miss igazi" keresésére indul. A feltétel azonban a véletlen találkozás - minden más előre kiszámítottnak és becsapásnak tűnne előtte. Így aztán minden délután ugyanabban az időben, ugyanabban a parkban, ugyanazon a padon ül. Hogy növelje esélyeit az "Igazi" megtalálására, minden este elmegy ugyanabba a bárba és ugyanannál az asztalnál ücsörög. Mígnem egyszerre találkozik Aliciával, a padon és Anával, a bárban.
Bemutató dátuma: 2001. szeptember 6. Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
AttilaG. 2019 febr. 21. - 22:55:52
Én azon csodálkozom egy kissé, hogy ha elindul a filmleírás 2 névvel; akkor miért nem lehet a stáblistán mind a 2 szereplőt feltüntetni?
Oké, nem láttam a filmet, s lehet, hogy Teresa csak a film elején szerepelt... Viszont ott van például az Apja lánya című film, amiben Jennifer Lopeznek kis túlzással alig néhány másodperce volt a film legelején; de a port.hu-s stáblistára mégis felkerülhetett. Oké, J.L. nagyobb név, mint Vicenta N'dongo, de... Annyira nem ismerve a filmet, mégis csak furcsa, hogy azért ott szerepel vagy 4 karakter a stáblistán, akiket nem tudok hova tenni. S egy Teresa, aki a filmleírásban premier plánban ott van; a stáblistán sehol... S feltételezem, hogy Teresa nem olyan, mint Columbo felesége...
Egyébként ez egyre rendszeresebb hiányosságnak tűnik; néhány filmnél egyenesen a főszereplő(k) nincs(enek) feltüntetve a stáblistán.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu