Palira vett a csajom

Bakancslistához adom
War ich gut?
16 éven aluliak számára nem ajánlott német vígjáték, 92 perc, 2007

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Adam és Nina egy átlagos szerelmespár, átlagos problémákkal. Az ágyban remekül megértik egymást - legalábbis Adam mindeddig azt hitte. Ám egy közös baráti vacsora alkalmával Nina elkotyogja a csajoknak, hogy ő bizony néha eljátszik egy-két orgazmust. Adam ezt a kijelentést tragédiának fogja fel és úgy érzi, hogy nem csak a kapcsolata, hanem a férfiasságába vetett hite is alapjaiban rendült meg. Barátai tanácsára ezután találkozik minden ex-barátnőjével, hogy kikérdezze őket, milyen volt vele régen a szex. Nina pedig magánnyomozásba kezd, hogy a szerelme vajon miért viselkedik hirtelen ilyen furcsán. Miután végre tisztázzák a félreértéseket, elhatározzák, hogy új fejezet kezdődik az életükben és nagyon őszinték lesznek egymáshoz. Az igazi problémák azonban csak itt kezdődnek el.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
NANU..! NANU..! 2009 nov. 21. - 01:28:40
Úuuuhhh ... :XD)))
Ez durva volt :D)))

;D)))
zszoltan 2007 aug. 02. - 10:39:15
Wow! Jó hátsód lehet. :) (Remélem, ez nem számít sértésnek a korodbeli hölgyek körében.) Nekem már az ajánlója alapján elment tõle a kedvem. Persze én régen voltam tinédzser. És lány még régebben. (Az utolsó mondat csak azoknak szól, akik hisznek a lélekvándorlásban.)
Vikke 2007 aug. 01. - 21:46:40
Kellemesen csalódtam mert amint megláttam, hogy "német vígjáték" rögtön tudtam mire számíthatok és persze a szokásos szex témakör (a német tömegfilmeknél ez nem kérdéses) de mégis ezt valahogy más volt. Nem azt mondom, hogy tetszett, de végig tudtam ülni.
floricienta.2.2.15 2007 júl. 31. - 18:14:08
hali!!ez jó film?vagyis érdemes megnézni?aki tudja írja meg.....így jónak látszik
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu