Film

Pánik

magyar filmdráma, 91 perc, 2008 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

208 szavazatból
Szerinted?

  Harminc éves korára Zsuzsi mindent elért, amire csak nő vágyhat: jól fizető állása, szép autója, saját lakása van, és fülig szerelmes a barátjába. Aztán egy szép napon kiderül, hogy pánikbetegsége van. Amikor a szerelme is elhagyja, Zsuzsi önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a terapeuta Dr. Berger Berta veszi kezelésbe. Úgy tűnik, hogy a klinika falain túl sem mindenki teljesen normális. Zsuzsi anyja, Elli és barátnője, Ilona leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, Ilona lánya betegesen félti a kisgyermekét, Zsuzsi öccse pedig szeretne az anyján segíteni. Vajon sikerül-e Zsuzsinak talpra állni, egyenesbe hozni saját és környezete életét?

  Bemutató dátuma: 2008. március 6. (Forgalmazó: Hungaricom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Krisztián, Zsuzsi öccse
  Elli, Zsuzsi anyja
  Dr. Berger Berta, Zsuzsi terapeutája
  Ilona, Elli barátnője
  Katalin, Krisztián barátnője
  Dóri, Ilona lánya

  Alkotók

  Díjak és jelölések:

  • 39. Magyar Filmszemle (2008) - Legjobb női alakítás: Gubík Ági

  Vélemény:


  2016. augusztus 5. 02:06
  Nagyon kellemetlen, tolakodó ez az élkiemeléses kép, amely a lakásbelső-képekben eltúlzott fényzuhataggal párosul. Miért volt rá szükség?

  2016. március 8. 23:15
  Pánik, hogy szétcsúszik a kevesek, a pr-igazgatók dizájnos, fehér-kanapés kis világa. Nos, szétcsúszott; a Nagy Csalás, a "kreatívok", reklámemberek, kirakatbohócok lelepleződtek. A globális, ultraliberális újkapitalizmus gyászhuszárai ők, míg a sokak, a névtelenek cipelik hátukon az egykor élhető európai kultúra törmelékkupacait.

  2015. június 6. 05:53
  nekem nem nagyon jött be, nincs rendes sztorija, nem tart sehová, untam, gubik ági játéka kifejezetten idegesített. pedig nem vagyok halivudi film rajongó, és tilla is szimpi csávó. legyen 4/10

  Összes hozzászólás