Pár-baj

Bakancslistához adom
Body Shots
amerikai filmdráma, 105 perc, 1999

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Nyolc, húsz év körüli fiatal, négy csaj és négy srác nekivág a Los Angeles-i éjszakának. Valamit keresnek, talán az igazi szerelmet, esetleg némi intimitást, de lehet, hogy csak egyéjszakás kalandot. Fókuszban a szex, ha mégis több lenne a dologból az a kellemes meglepetés kategóriába sorolandó. Belevetik hát magukat Los Angeles lüktető éjszakai életébe és elvégzik a szerelmi gyorstalpalót, amit a bárok az alkohol és az alkalmi kapcsolatok pörgése kínál.

Aztán persze ott a kiábrándító másnap reggel a maga kérdéseivel. Vajon mi is történt, hogyan lehetne a megmaradt emlék nyomokból összerakosgatni az elmúlt éjszaka eseményeit. Tényleg erőszak volt? Merül fel a kérdés az egyik pár esetében. A lány állítja, hogy igen, a fiú, hogy nem. Biztosat egyikük sem tud mondani, pont a lényeg veszett a ködbe. Egy másik pár reménykedik, még lehet valami komoly is a dologból...

Húszas éveikben járó fiatalok kérdései merülnek fel a filmben. Hogyan lehet megtalálni az igazit? A szex tényleg közelebb hoz, vagy inkább eltávolít? Milyen következményei lehetnek az egyéjszakás kalandoknak? Mit is keresnek tulajdonképpen, és vajon meddig mehetnek el? Ezeket a kérdéseket mind a nyolc fiatal más formában teszi fel, és máshogy éli meg. Hogy van-e válasz, vagy változik-e valami az életükben ettől az éjszakától? Majd kiderül!
Bemutató dátuma: 2000. március 2.

Stáblista:

Szereplők

Michael Penorisi
Sara Olswang
Jane Bannister
Trent Barber
Whitney Bryant
Shawn Denigan
Emma Cooper

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
King Diamond 2011 febr. 12. - 16:54:14 8/10
Egy újabb újranézõs film akadt a kezembe, amit valamikor láttam már egyszer, de nem emlékeztem rá. Nem volt rossz, bár nem feltétlen erre számítottam az újranézése elõtt. Szokásos 'tinitörténet', egy kicsit komolyabb végkifejlet, jó szereplõkkel tarkítva. Merthogy õk tényleg jók, Tara Reidet itt lehet látni kicsit jobban alakítani, mint a Pitében. Jerry O'Connell szerencsés fickó, hogy a forgatáson hempereghetett a pucér Tarával, akinek remek alakja volt akkoriban (24 évesen). Persze azért ne felejtsük ki Amanda Peetet sem, meg a másik két hölgyet, de nekem négyõjük közül egyértelmûen Tara jött be a leginkább. Érdekes volt látni mindkettejük szemszögébõl a történteket, hogy hogyan élték át ezt az egészet. Tanulságos lehet, hogy az ember hasonló helyzetbe kerülhet, ha nem vigyáz egy-egy ilyen bulin a piával (esetleg mással is)..ezen mindenképp érdemes elgondolkozni. A kevés hozzászólásból, és pontozásból ítélve nem sokan látták még ezt a filmet, pedig mindenképp nézhetõ, és még mondanivalót is hordoz.
8/10
horvik 2009 nov. 27. - 13:45:51
Sziasztok!

Én még moziban láttam annak idején, és akkor tetszett! Mai fejjel nem tudom, mennyire élvezném, mindenesetre letöltöm és akkor megmondom! :)

Egyelõre nem is pontozom, majd ha már visszanéztem! :P

Üdv
Vik
10/10
Kariblány 2009 jan. 08. - 16:09:40 10/10
Nagyon jó film és nagyon szeretem, meg is van itthon!
pardiimre 2007 jún. 02. - 22:22:38
Üdv. Aki már látta a filmet... Érdemes megnézni? (és ha lehet, indokoljátok a választ) Elõre is köszönöm.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu