Film

Parajelenségek: A megjelöltek /Paranormal Activity: The Marked Ones/

magyarul beszélő, amerikai horror, 84 perc, 2014
  • eny

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

  A házban, ahol a tizenhét éves Jesse-ék laknak, meghal az alattuk lévő lakásban lakó nő. A fiú és a barátai, Hector és Marisol nyomozni kezdenek a haláleset ügyében. A kamerafelvételt látva rájönnek, hogy a nő halálát fekete mágiával kapcsolatos szertartások okozták. Nem sokkal később Jesse különös jelet fedez fel a karján, és rádöbben, hogy a gonosz jelölte meg őt, és csak idő kérdése, hogy mikor kerül teljesen az ellenőrzése alá. Vajon Hector és Marisol meg tudják menteni őt a gonosztól?

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  • 2015. július 12.: Amikre nincs magyarázat UFO észlelések, lábmaradványokkal együtt előkerülő edzőcipők, mutáns...

  Vélemény:


  2017. június 16. 19:46
  5 pont

  2017. június 10. 15:13
  Hát ez a film inkább egy spinoff, mint folytatás. Hangulatilag, minőségileg is el van maradva, 90%-a olcsó koppintás, a befejezés valamit dob a filmen, de az is csak mert visszatér az egy cselekményéhez. A srácot mindenféle boszorkány, mutáns üldözi, de azt a k*rva kamerát nem dobná ám el. Mikor agyonveri a megszállt haver, akkor is szorongatja.

  Az előzőkben is sokszor tudni lehetett, mikor mi jön, de ott működött nekem a fosatás, itt viszont egy rész volt, ami nálam elért valamicske borzongást:

  ===SPOILER===

  Amikor a régi játékvalamin próbálnak beszélgetni a démonnal.

  Egyszer ölég' volt megnézni, megtudtuk, hogy sok családnál kiválasztottak a boszorkányok elsőszülötteket, hogy 18 évesen majd megszállják, ennyi.

  5/10

  2017. március 23. 01:19
  Annyira talán nem volt rossz, mint ahogy előttem írták. Egyszer simán meglehetett nézni. Az utolsó fél órára rendesen felpörögtek az események. A színészi játék nem volt valami jó, de egy ilyen kézi kamerás horrortól az ember nem is vár többet. A végét sajnos nem értettem, lehet hogy azért mert egy részt sem láttam a sorozatból, hanem rögtön ezzel kezdtem. Lehet, hogy ideje lesz be pótolnom.

  5/10

  Összes hozzászólás