Paranoid

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol thriller, 93 perc, 2000

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Chloe-t, a keresett szupermodellt barátja Ned meghívja vidékre, egy közös hétvégére. A baráti társaságban eltöltendő estét először Ned feleségének váratlan felbukkanása zavarja meg, majd a többi vendég váratlan eltűnése. A fáradságtól az ágyba zuhanó Chloe felébredve meglepetten tapasztalja, hogy egy egész nap kiesett az életéből, és a rémálom ezzel meg is kezdődik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
convar 2013 márc. 11. - 12:01:22 5/10
Na végre láthattam, miután bizonyos siteokra feltöltöttek egy tv rip változatot.


Csalódás.

Mert a trailer, ill. magának a filmnek is az elsõ fele sokkal többet ígért ennél. Tényleg jól kezdõdik, a hangulat is nagyon "ott van", ezt a mostanra retronak számító fényképezés és az idõnként felcsengõ minimáltechno zenei aláfestés is csak fokozza. Lassan minden adott ahhoz hogy elkezdõdjön a rémálom. Aztán, tul.képpen onnantól hogy Chloet megbilincselik tul.képpen nem történik semmi, onnantól dögunalmas "most akkor mi legyen" féle töketlenkedés az egész. Mindig vártam hogy na majd most végre elszabadul a pokol (magyarán jól beakasztanak neki), na akkor most, na akkor majd most... Így egyébként nem is értem mire fel az a 18-as karika, ennél még egy Dallasban is több szex és brutalitás van.

Ez a film is jó példája annak amikor van egy remek alapsztori (nem is kevés benne rejlõ potenciállal) csak éppen nem tudnak vele mit kezdeni. Ebbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni, egy olyan erotikus thrillert, ami után az ember min. csettint egyet és azt mondja hogy "na, ez aztán ütött". Csakhát ehhez egy megfelelõ forgatókönyv is kellett volna, olyan, ami nem szûkölködik csavarokban és esetleg fantáziadúsabb formai megoldásokban: pl. sztem sokkal érdekesebb lett volna hogyha annak a bizonyos éjszakának az eseményei lettek volna kibontva, utólag, apránként, mindig egy-egy feljövõ emléktöredékkel a fõszereplõ emlékezetébõl, hogy a végére álljon össze a kép és jöjjön el a csattanó (neki is és nekünk is).

Igaz, így is van, de olyan meg minek...


Kár érte.


5/10
5/10
convar 2012 febr. 12. - 16:11:50 5/10
Aki régóta vár feliratra a filmhez, annak javaslom csatlakozzon a kérésemhez itt:
http://freeforum.n4.hu/feliratok/index.php?topic=11.msg37757#msg37757

Fogjunk össze! ;) Eddig 3 kérésnél tart, de minél többen kérnék annál valószínûbb hogy vmelyik fordító végül hozzáfogna.
StJust 2007 szept. 18. - 21:07:36
Azért volt titokzatos érteeeeed???
:-)))))))))))))))
Akkor is gagyibbra számítottam.
k11zoltan 2007 szept. 18. - 13:05:10
Szerintem meg egy semmitmondó, gyér film! "A fõhõs felébredve meglepetten tapasztalja, hogy egy egész nap kiesett az életébõl" Ez a rész szerintem kiesett a filmbõl. De lehet, hogy csak az én emlékezetembõl.
StJust 2007 szept. 18. - 10:15:16
Kellemesen csalódtam! Egész jól összehozták ezt a filmet,azt kell,hogy mondjam,tetszett.Pedig egyszerû volt a sztori,és könnyû lett volna elrontani.A vége viszont hiányzott,kár érte!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu