Parázsló szenvedélyek

Bakancslistához adom
Les secrets du volcan
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia minisorozat, 2006

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A 25 éves Thomas, diplomával a zsebében tér haza Párizsból Réunionba, a Mahé családhoz, akik szülei halálakor magukhoz vették, és felnevelték. Most is biztos állás vár rá a Batibónál, a virágzó ingatlan beruházó cégnél, amit az idős Matteo Mahé vezet. Nősülésre is készül, Jasmine-t, a szép Mahé lányt akarja elvenni. De már a hazaérkezése estéjén összeakad a tekintete Julie-vel, aki a rivális Créoles vállalat tulajdonosának, Guillaume Bertinnek a lánya. Bertinék hajdan, monopolhelyzetben lévén a legbefolyásosabb család voltak.
A Julie-t alakító fiatal, törékeny szépségű színésznőt (Mélanie Maudran) a Frank Riva sorozatból ismerhetjük, ahol Delon lányát alakította.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Julie Bertin
Cristina Mahé
Hortense Bertin
Thomas Souhiel
Guillaume Bertin
Genevieve Bertin
Marie-Thérese Bertin

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2009 máj. 29. - 11:59:19
Az elsõ vetítéskor láttam a sorozatnak kb felét, de az elsõ és utolsó részt nem, így nem sokat értettem belõle. Most sikerült végignéznem, de még mindig van, amit nem tudok hová tenni. Az ügy szálai 40 évvel korábbra nyúlnak vissza. Mint kiderült Guillome Marie-Therese fia. Hát nem úgy nézett ki, mint egy 40 éves férfi, annál kb 10 évvel idõsebb lehetett. Volt egy fia és lánya, és Alex és Julia, õk legalább 25 évesnek látszottak (vagyis nyilván nem egy "40" éves féfi gyerekei). A két fiatal Thomas-val együtt nõtt fel - aki legalább 30 évesnek tûnt, mellesleg 10 évvel korábban viszonya volt Cristinával. Szóval ez a 40 év valahogy nem stimmel. A gyilkos meg Richard volt, számomra nem egészen világos okból gyilkolt a Bertin és a Mahé családból is. De akkor miért ölte meg a magánnyomozót? Aztán az is furcsa, hogy a hófehér Cristinának fekete bõrû lánya volt, holott a férje (fényképen láttuk) szintén fehér volt... Szóval 8 részen át hitegettek minket nézõket, hogy a bûntények a két család 40 évvel ezelõtti múltjából erednek, aztán tessék, egy kívülálló gyilkolászott. A két család között pedig régen is és most is szerelmi szálak voltak...
Porthos91 2009 máj. 20. - 18:41:37 Előzmény napraforgó
Ugyanolyan rossz, mint ez, és minõsíti a sorozatot.
napraforgó 2009 máj. 19. - 11:03:55
Nem értem miért kell a címet mindig átkölteni. Mi a baj az eredetivel, "A vulkán titkai"-val?