Párbaj a városban

Bakancslistához adom
City Heat
amerikai thriller, 93 perc, 1984

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az 1933-as Kansas City-ben járunk, ahol Mike Murphy egy nem túl jól menő detektívügynökséget vezet, így titkárnője sem kap fizetés már hónapok óta. Murphy-nek van egy társa is, Dehl Swift, akivel csak egy baj van: egyáltalán nincs önkontrolja. Így nem csoda, hogy amikor egy szép napon Swift annyi pénzzel állít be, amellyel a cég minden adósságát kifizetheti, Murphy azonnal gyanakodni kezd. És nem is véletlenül. Swift két rivális banda tagjait játssza ki egymás ellen. Murphy megpróbálja rendbe hozni a dolgot, de Speer őrmester, a régi kolléga minden lépését árgus szemmel figyeli...

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
doktormacko1 2015 júl. 25. - 16:15:24 6/10
6 / 10 A slick private eye and tough police lieutenant--once partners, now bitter enemies--reluctantly team up to investigate a murder.
kybuck 2014 febr. 17. - 17:57:50
Stohl Andris Eastwood szinkronhangja, nem vicc! Bizonyíték, hogy az eredeti szinkronokat is elfuserálták néha.
Dolphus Lundgrennus 2013 máj. 29. - 20:29:38 Előzmény peterapo
Mûfajnak thrillert írtak, de NEM KELL MINDENT ELHINNI, AMIT LEÍRNAK!!! Ez inkább krimi-vígjáték és annak kiváló - két isteni figura marháskodásával...nem Oscar, nem berlini "aranymedve" díjas, mégis szeretem ezt a filmet.
10/10
peterapo 2013 jan. 14. - 10:32:28 10/10 Előzmény feketevipera
Nézd csak meg, még egyszer, ha másért nem, a feelingjéért... 1933: autók, zene...
Na és a két fõszereplõ...
feketevipera 2011 aug. 09. - 10:50:00
Egyszer éppenséggel megnézhetõ, de a két fõszereplõnek minden bizonnyal nem ez a legnagyobb dobása. A sztori sem különösebben izgalmas vagy egyedi, bár a hangulata megvan. Ott azért eléggé kiakadtam, amikor Clint belelõ vagy hat töltényt a fickóba (nem tom, mindegyik talált-e), az meg nem akar meghalni, hanem még lövöldözik, meg kolbászol össze-vissza, így gyorsan tölténycsere a hatlövetûben, és még két lövés Clinttõl, a csávó meg csak ekkor hal meg. Ráadásul egyszer mintha nyakon is lõtte volna a szerencsétlent, és akárhogy megtámasztja a fal, azért azt nehezen hiszem el, hogy ezek után még van kedve és ereje lövöldözni és egyáltalán menni a nyomorultnak. Szóval úgy különösebben nem hatott meg a film, inkább a blõdli felé hajlik helyenként, de ha nincs jobb, akkor lehet vele tenni egy próbát.