Párbeszéd Egyeteme

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 45 perc, 2009

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Hallgasd meg mások véleményét, érvelj a saját álláspontod mellett, győzzük meg egymást! A Párbeszéd egyeteme olyan fórum, ahol neves közéleti személyiségek és egyetemisták vitatják meg a legfontosabb társadalmi kérdéseket - a kulturális és etnikai sokszínűségtől egészen a társadalmi felelősségvállalásig. Kéthetente jelentkező műsorunkba Ön is bekapcsolódhat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Chukman 2009 máj. 06. - 14:19:01
Sziasztok!Meg tudja valaki írni,hogy melyik adásban vagy ismétlésben lesz Vágvölgyi B. András vendég?Kösz
kamustafa 2009 ápr. 09. - 12:55:59
hát talán pont ezért kéne megnézned a sorozatot. igaz hogy vannak elszomorító események, vannak bûnözõk, vannak kulturálatlan emberek, de jó ha tudod, hogy pusztán azzal, hogy szidjuk õket, nem fog megváltozni a helyzet. másrészt a cigányok többsége igenis rendes és jó ember, sajnos sok embert könnyû ellenük mégis felheccelni, így õk aztán teljesen vétlenül lesznek áldozatai a megkülönböztetésnek, amit gondolom el sem tudsz képzelni, hogy milyen érzés lehet az emberek utálata irántad, pusztán a származásod miatt.
a bûnözõket bûnözõként kell kezelni, a társadalom peremén élõ csoportokat felzárkóztatni közös felelõsség, és soha ne ítéljünk meg valakit csak a származás alapján, ezek szerintem a követendõ gondolatok ebben a kérdésben.
havok 2009 márc. 20. - 10:42:13
Nem fogok megnézni egyetlen rohadt részt sem ebbõl a szemétbõl, nekem ne mondja meg egy ilyen kultúrmajom aki az ELTÉN tanít hogy sztereotípak vagyunk a cigókkal,személyes tapasztalataim vannak velük mint mindenki másnak magyarországon és nem kell kioktatniuk h mi vagyunk a rasszisták, ami szerintem teljesen egészséges dolog hisz mindenki a saját fajtájához húz....!Nem érdekel a sorozat még ha jó is de elvonatkoztatva a többi részt szemomra gerinctelen dolog hogy az ORTT ilyen és ehez hasonló gagyi propaganda baromsággal traktálja a nézõket!Szerettem ezt a csatornát a mûvészfilmekért de hogy ilyeneket leadnak, mélyre húzza a szintjüket...!
szjuli 2009 márc. 20. - 06:04:30 Előzmény havok
Te havok!
Nem kell rögtök támadni. Olma nem arra célzott, amire te feldühödtél. Õ csak annyit írt, hogy jó, hogy van ez a sorozat. Mennyiben csak ezt a részt láttad, akkor nagyon hamar ítélkeztél.
Ha idõd engedi, akkor március 21-én reggel is nézd meg a Popperes rész ismétlését (amúgy, tiszta hülyeség, hogy ezt a részt 2 hete is szombaton reggel adták, és most az ismétlését is! Így aztán...ki látja? Aki szombaton reggel a tévé elõtt van.)
Visszatérve az eredeti témához: a sorozat nagyon jó. Nézd meg havok most is, meg a jövõ héten is a következõ részt, aztán már két-három epizód után ítélkezzél!!!
havok 2009 márc. 19. - 08:04:34
Látszik hogy nem értél te még purdé cigányok mellett vagy között!Majd ha megloptak ,lefejtették a drótkerítésed teleszemetelték a környéket randalíroznak és még más hasonló ilyen finomságot megéltél volna akkor te is ilyen szemétláda rasszista "feltételezem" magyar lennél aki keretek közé szorítja ezeket a tetveket!Ez a mûsor egy rakat szar megint csak belénk akarják magyarázni hogy mi vagyunk a rasszista szemétládák akik elfordulnak illetve megvetjük a cigányokat és nem hagyjuk érvényesülni!Propaganda az egész és tûrhetetlen hogy ilyen és effajta videokat engednek adásba!Annyit még megjegyeznék zárólag hogy vetítsék le ezt a mûsort Maria Cosma családjának és kérdezzék meg õket milyen volt valamint a tanárverés áldozatainak illetve Mezõfalván történt baleset vétlen áldozatától+ családjuktól akiknek el kellett menekülniük a lincselõ CIGÁNY tömeg elõl h ne verjék halálra õket amikor a retkek közül az egyik kis hülye jogsi nélkül motorral behajtott egy autó elé kihangsúlyozom a kressz bárminemû ismerete nélkül és elüttette magát úgy hogy az a vétlen autósnak volt elsõbbsége és ráadásul a megengedett sebességgel hajtott(mármint az autó vezetõje akinek a családja is bent ült a kocsiban és egy keresztezõdésben gondolom nem repeszt 100-l)!A lincselõ tömeg akik mindenféle kerti szerszámokkal voltak felszerelkezve miért reagáltak így, mi peidg miért is békéljünk ebbe bele!
grp 2009 márc. 18. - 23:51:48
Beleneztem az elso reszbe.
Es azt hallom, hogy en ga'dzso tanuljak meg egyutt elni a roma szomszeddal, mint azt teszi a musor egyik moderatora.
Csokolomakezetlabat en ma' megtanultam, es a szomszedot ki tanitja?
Olma 2009 márc. 18. - 23:37:35
Nagyon jó, hogy van ez a mûsor. Gratulálok a szerkesztõknek!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu