Pénzt és életet

Bakancslistához adom
Where the Money Is
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-német krimi, 88 perc, 2000

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Henry, a mesteri bűnöző betegséget szimulál, és szanatóriumba kerül. Carol nővért azonban Henry egy pillanatra sem tudja megtéveszteni. Carol unja a munkáját, és elégedetlen házasságával. Régen érezte igazán jól magát - talán akkor utoljára, amikor a gimnáziumi szalagavató bálkirálynője lett. Feleségül ment Wayne-hez, aki egykor a bálkirály volt, de ma éjszakai műszakban dolgozik egy gyárban. És épp, amikor már majdnem őrületbe kergetik Carolt házassága szürke hétköznapjai, érkezik egy titokzatos új páciens az ápolóotthonba. Henry múltja felébreszti Carol kíváncsiságát. Meg van róla győződve, hogy a férfi nem az, akinek első látásra tűnik. Nem nyugszik, míg ki nem deríti a férfi titkát. Henry olyasmit szabadít fel a nőben, amiről ő maga sem tudott: Carol ráveszi Henryt, hogy csináljon még egy balhét... Bár tudja, hogy rosszul teszi, Henry beleegyezik, hogy megmutassa Carolnak és Wayne-nek trükkjeit. És ez a különös trió nekivág egy gondosan megtervezett, akciódús, kalandos éjszakának, hogy megszerezzenek mindent: Pénzt és életet.
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nav_x 2008 jún. 27. - 22:20:25 7/10
Könnyed, szórakoztató, ennyi.
kevinspéci 2007 jún. 15. - 17:09:00
Középszerûnél jóval jobb ez a film szerintem is. A történet igazán egyedi, a színészek az öreg Póllal az élükön nagyszerûek. Igazán szórakoztató kis alkotás. Nem is akar ennél több lenni. Részemrõl 9/10.
Newcastle United 2007 jún. 08. - 15:05:47
Nem olyan rossz a történet sem. Tény, hogy nem egy klasszikus Newman mozi, de egyáltalán nem elcsépelt és igazán szórakoztató

7/10
Zolkó 2007 jún. 07. - 22:26:07
Nagyon jó kis film volt ez:) Érdekes sztori, a vízbe gurítós jelenet óriási volt:) Ha ugyanez a történet egy halivúdi szuperprodukcióban lett volna, azt mondom semmi különös. De itt, ebben a környezetben teljesen otthon érezte magát az ember, mintha ugyenez vele is bármikor megtörténhetne. És Newman óriási volt.
Perdikkas 2007 jún. 04. - 19:50:59
Ötletes, szórakoztató kis film. Fene se gondolná, hogy Newman már 75 éves volt akkor mikor ezt csinálta, max. 65-nek nézett ki.