Pereputty

Bakancslistához adom
Rodnya
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott szovjet filmdráma, 92 perc, 1981

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Egy vidéki asszonyság a városba utazik, hogy meglátogassa felnőtt lányát. De találkozik volt férjével és a vonaton megismert idős úrral is.
A vidéki és a városi életmód különbsége harsány gegekkel és nem ritkán szelíd mélabút árasztó líraisággal jut kifejezésre. Ugyanakkor ez talán a legkiábrándítóbb mese, melyet Mihalkov a felesleges emberről szőtt.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
martus6 2011 máj. 18. - 20:26:42 8/10 Előzmény rues
A Szibériai borbély nekem is kedvencem, de végül örültem, hogy nem adtam fel a Pereputtynál sem a kitartást, mert voltak igazán jó fordulatai. A fõszereplõ energiája pedig elég lenne egy kisebb ország energiaellátásához. :)
Én is nevettem és tetszett az is, ahogyan a családi viszonyokat ábrázolta. Nem éreztem kiábrándító mesének.

Ezek után kíváncsian várom a mai Öt estét, azt hiszem a Duna Tv is épp öt estét szánt Mihalkov filmjeire, talán nem véletlenül. :)
kevinspéci 2011 máj. 12. - 07:46:34
20-25 perc után én is ezt gondoltam, de nem adtam föl, s végül egész jó szórakozást nyújtott. Voltak benne nagyon jó jelenetek, amiken szakadtam a röhögéstõl.
Hogy igen nehezen indult be, abban teljesen igazad van. S ha egy film "igen nehezen indul be", akkot ott azért valami gond van. De mondom, a halvány kezdés után kellemes csalódás volt.
smartdrv 2011 máj. 11. - 22:40:50
jó a zenéje, Kitarora emlékeztet a Selyemútból
4/10
rues 2011 máj. 11. - 16:25:39 4/10
Mihalkovnak a filmjei közül vannak jók, Pl: A szibériai borbély, amely nem jó--kitünõ!! A Duna tv utóbb vetitet filmje és a Pereputty nézhetetlen! Sajnos!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu