Perla

Bakancslistához adom
mexikói tévéfilmsorozat, 60 perc, 1998

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A pénz és hatalom világában senki nem engedheti meg magának, hogy gyenge legyen, vagy hibákat kövessen el. Ezt a leckét kell megtanulnia Perlának, akit a sors egy bizonytalan és hamis világba vetett.
Perla még egy diákévei alatt, az iskolában találkozott legjobb barátnőjével, Julieta Santiago-val. Míg Perla magányos lány volt, Julieta egy nagy kozmetikai cég, a Juvenile jövendőbeli örököse.
Julieta beleszeret Roberto Valderramaba, aki pedig a Juvenile legnagyobb riválisának örököse lesz egyszer. Nem sokkal megismerkedésük után Julieta teherbe esik, Roberto azonban elhagyja. Julieta hamarosan életet ad gyönyörű kisfiuknak, és összetört szívvel hazatér szülővárosába, ahol váratlanul tragikus autóbalesetet szenved, és meghal.
Perla ekkor határozza el, hogy Julieta-nak kiadva magát megpróbálja megvédeni halott barátnője kisfiát, megmenteni a Juvenile céget Julieta hatalomra éhes nagyanyjától, és bosszút állni Roberto-n. Egy számára egészen új és idegen világban, az árulások, pénz és hatalom világában kell helytállnia.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Krakati 2022 júl. 07. - 10:46:10 Előzmény dwkcsaj
A YouTube-on fent van az összes rész.
BENovelas 2012 jún. 30. - 17:55:29
Aki szeretné látni a sorozatot az a Dailymotion oldalán megnézheti az elejétõl. Felrakom a sorozatot. BENovelas-t kell beírni a keresõbe is kiadja a videókat.
9/10
Adry87 2011 máj. 30. - 18:19:18 9/10
Egyik kedvenc sorozatom volt, igaz hogy elég hosszú.Nekem tetszett a történet is, hogy végül a nagy nõcsábász is szerelmes lesz, és Perla miközben bosszút akar állni a barátnõje miatt, õ is beleszeret Roberto-ba.
dwkcsaj 2009 dec. 05. - 17:34:35
Sziasztok!
Valaki tudna nekm segiteni h hol lehetne letölteni vagy hol lehetne megnézni?????
segitsetek lécciiiiiii
Giada 2007 aug. 16. - 07:33:20
Hát ennek akkor ugyanaz a lényege ami az eredeti Perla-nak, csak kicsit hosszabb... most belenéztem, és gondolom ez a Roberto gyerek lenne az eredeti fsz... de ki ez a Javies-Havié akihez hozzá akar menni most Perla, mert Junior nem lehet... amúgy én szeretem a filmet, de ezt még eddig nem nagyon néztem, de mint már említettem, szinte ugyanaz a kettõ!
8/10
Csutka 2007 jan. 24. - 18:11:40 8/10 Előzmény brean
Szia Brean!

Igy már értem, köszönöm szépen a felvilágositást!:)
Csak az a baj, hogy emiatt eddig nem néztem, és mostmár lehet, hogy késõ lenne bekapcsolódni a sorozatba...
brean 2007 jan. 10. - 10:32:52 Előzmény Csutka
Szia Csutka!
Az elsõ részek és a mostaniak között évek telnek el. Az igazi Julieta papája meghal és ezért a két lány odautazik a nagy házba, ahol most Perla él. Viszont autóbalesetet szendvednek és az igazi Julieta meghal. Perla átveszi a helyét, mert mindenki azt hiszi, hogy õ Julieta. Roberto azért nem ismeri meg, mert annyi nõvel volt dolga, hogy nem emlékszik mindegyikre és ugye akkor õ nem volt szerelmes, csak kihasználta a lányokat. Késõbb rájon, hogy õ randizott az igazi Julietaval és Perla nem lehet õ, de a lány azt mondja, hogy megviccelték és õ valójában Perlával randizott, ami ugye nem igaz. Bosszút akart rajta állni, de beleszeretett. Amúgy én egyszer már láttam ezt a sorozatot egy másik csatornán, de akkor abbahagyták a vége elõtt és nem láttam. Ezért is várom, hogy eljussanak ahhoz a részhez, amelytõl már nekem is újdonság. Ha érdekes mi fog még történni emlékszem még jó pár dologra.
8/10
Csutka 2006 dec. 19. - 14:26:39 8/10
Már ugyan vetítik, de nem igazán értem... Ugyanis én az elsõ pár részt láttam, amiben Perla bosszút esküszik az ellen a férfi ellen, akivel most meg majd szerelmesek lennének?? Ez még akár egy tipikus szappanopera-fogás is lehet, de úgy tûnik, nem ismeri, vagy legalábbis az álnevén szólítja a lányt. Most akkor hogy is van?