Placid Lake szenvedélye

Bakancslistához adom
The Rage in Placid Lake
ausztrál vígjáték, 89 perc, 2003

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A bohém életet élő tizenhét éves Placid Lake elhatározza, hogy azzal fogja bosszantani modern felfogású szüleit, hogy konzervatív lesz. Levágatja a haját, vásárol egy öltönyt és elhelyezkedik egy biztosítási ügynökségnél - megtagadja hippy gyökereit és "normális" útra tér.

Stáblista:

Szereplők

Young Placid
Placid Lake
Gemma Taylor

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
eynrg 2014 márc. 03. - 17:48:51
Ha ez a film 8,5 -ös, akkor ez a világ a feje tetejére van állítva. Még most sem értem,
mit akartak vele mondani az alkotók, de ettõl eltekintve szórakozásnak is borzalmasan
gyenge volt.
9/10
Vadrenalin 2011 júl. 31. - 11:21:13 9/10
Szerintem kiváló film, ritka friss és szórakoztató, kb. mint egy modern ausztrál Woody Allen.

Az viszont halálra bosszant, hogy a Port idõnként úgy változtatja meg egy film magyar címét, hogy aki nem emlékszik az angol eredetire, annak nem sok esélye van újra megtalálni. Ezt a filmet "Legyek átlagos" címmel adta kb. egy hete a film+ (ennek a csatornának is van néha értelme, csak gyõzd kiválogatni a trágyából a drágakövet), akkor még a Porton is ez volt a címe, aztán most csak más mûsorportáloknak köszönhetõen sikerült beazonosítanom. :-( Nem lehetne ilyenkor legalább átirányításos jelleggel meghagyni az összes címváltozatot a rendszerben?
feketevipera 2011 júl. 25. - 14:42:17
Helyenként kissé "ütõdött" ausztrál vígjáték, melyben némi társadalombírálat is megjelenik. A fõ mondanivalója önmagunk megtalálása, ami bizony sokszor nehéz feladat. Kiderül a filmbõl, hogy egyéniségnek lenni általában nem könnyû, amint azt fõhõsünk is megtapasztalja. Kellemes délutáni vagy esti szórakozásnak megteszi, még így is kirí a film+ kínálatából a viszonylagos színvonalasságával.