Pocoyo

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető spanyol-angol animációs sorozat, 7 perc, 2005

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A Pocoyo rajzfilm, a spanyol Zinkia Stúdió díjnyertes animációs sorozata - amely több mint 120 országban hatalmas siker - megérkezett Magyarországra.
A sorozat elnyerte a BAFTA-t, a Brit Filmakadémia díját, az Annecy Cristal-t, az Egyesült Államokbeli Parent's Choice Award-ot, a CICDAF díjat (International Animation and Digital Arts Festival in China), illetve a Silver Award-ot a legjobb Külföldi Animációs Show-ért a Shangai Televíziós fesztiválon.
A méltán népszerű sorozatot világszerte több millióan követik.
A lehengerlő angol szinkronhang, Stephen Fry után hazánkban Galambos Péter kápráztatja el a nézőket narrációjával, Pocoyo magyar hangjaként pedig egy született tehetséget, a nagy jövő előtt álló Kiss-Vida Dorkát ismerhetjük meg.
Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában megismerkedhetnek az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal, formákkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.
A főszereplő, a mindenre kíváncsi kisfiú, Pocoyo elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya, Szundimadár, Szundimadárka, Valentina a kis hernyó és Polip. A népes társaság kreativitásra és interakcióra serkenti a legkisebb nézőket, és a felnőtteknek is garantált szórakozást ígér.
FEA2 FEA2

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Péter Chupi 2017 máj. 16. - 15:16:04
Pocoyom tele ezzel a mûsorral !
Ancsura85 2017 ápr. 20. - 07:12:27
2 hónapja azon imádkozom már szinte, hogy ehelyett a baromság miatt valami normális mesét tegyenek be. Erre most is azt látom, hogy már huszadjára újrakezdik a 2. évadot. Az agyam eldobom! Hát rajtam kívül senki más nem utálja??? Rosszul vagyok tõle!
Ancsura85 2017 márc. 13. - 19:53:23
Ennek a mesének sose lesz már vége a tv-ben. Kimondhatatlanul unom. És utálom. A gyerekeimet reggelente emiatt képtelenség idõben összeszedni és elindulni velük oviba. Hálát adok az égnek, ha egyszer befejezik. Ennél már csak egy rosszabb van, a Teletabik (szándékosan így írba). Sok értelmesebb mese is lenne ezeknél, pl. Tickety toc.
adamnagysweetmovie 2015 szept. 03. - 11:42:15
Lehet én vagyok kriptokonzervatív (legalábbis ebben), hogy nem a 12. résszel kezdõdik a sorozat az alábbiak szerint:
"Az ország legnépszerûbb YouTube gyermekcsatornáját magáénak tudható KEDD Animációs Stúdió jóvoltából Pocoyo és barátainak történetét a magyar gyerekek szeptember 4.-tõl követhetik nyomon az M2 csatorna mûsorán, szeptember 7.-tõl pedig a KEDDnetwork YouTube oldalán is. "
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu