Pofozó pénzmosók

Bakancslistához adom
Made
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 90 perc, 2001

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Bobby (Jon Favreau) olasz származású bokszoló, és sztriptíztáncosnő barátnőjének a védelmezője. Nagyot akar végre dobbantani, de ehhez egy nagy munka is kell. Főnöke megbízza egy tiszta sornak ígérkező munkával. Át kell szelniük az Államokat és New Yorkban egy bizonyos Ruiznak (Sean 'P. Diddy' Combs) kellene egy nagyobb összeget épségben átadnia. Bobby partnere legjobb barátja, a nyughatatlan Ricky (Vince Vaughn). Bobby túl akar lenni az egészen és már a nyugodtabb időkre gondol, míg Ricky túl sok maffiafilmen nőtt fel, és mindenhol felesleges magánakciókba bonyolódik. A páros kihívja maga ellen a sorsot...

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Ebri 2015 nov. 28. - 23:31:56 1/10 Előzmény Ze74
Nagyon ritka az olyan vígjáték, amin egyszer se tudok nevetni, itt ezt sikerült elérni. Látom, hogy mi lett volna vicces a készítõk szándéka szerint, de inkább erõltetett és valószerûtlen lett. És idegesítõ.

***SPOILER***

Ricky látványosan mindent rosszul csinál, magának köszönhetõen, de gyerekkori barátja mindig kiáll mellette. Miért? Már nekem fájt a szerencsétlenkedése, illetve hogy Bobby még támogatja miután végtelenszer bizonyítja, hogy nem érdemli meg. A végén viszont egyszer csak ott terem és megmenti (majdnem) a helyzetet.
Ze74 2012 máj. 17. - 19:05:06
12 percet bírtam belõle.
Hilaryfan17 2009 jan. 29. - 13:29:15
valakinek megvan ez?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu