Pokoli küldetés

Bakancslistához adom
Rogue
dél-afrikai-angol akciófilm, 105 perc, 2020

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A gyönyörű Samantha O'Hara (Megan Fox) egy zsoldoscsapat vezetője, aki szívesen vállal el veszélyes feladatokat Afrika távoli részein, ha azt jól megfizetik a csapatának. Kiszabadítanak túszokat, elhoznak értékes zsákmányt, és olykor önzetlenül kiszabadítanak védtelen foglyokat. A meló sose könnyű, de ezúttal egy csapat iskolás lánnyal kell menekülni a lázadók serege elől. Ráadásul nem csak a bosszúszomjas lázadók jelentik az egyetlen veszélyt, hanem a kiéhezett ragadozók, és a csapaton belüli bizalmatlanság is veszélyeztetik az akció sikerét. Amikor a kimentésre küldött helikoptert lelövik, a csapat csapdába esik egy oroszlán farmon. Nem is sejtik, hogy a lázadók jelentik a legkisebb problémát, és hamarosan szembe kell nézniük a feldühödött, emberevő oroszlánok hordájával is.

Stáblista:

Szereplők

Samantha O'Hara
Asilia Wilson
Joey Kasinski
Elijah Dekker

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe szept. 04. 19:56:02 5/10
--- Spoileres --- Egész jól kezdődött, az első fél óra egész jó volt. Lendületes cselekmény sok akcióval. Persze az orvvadászos rész gyomorforgató volt – és nem az embereket sajnáltam… Aztán kissé leült az egész, lassú thrilleressé vált a történet. Sok-sok érzelgős drámával. Egyet nem értettem: amikor az épületet elérték, és nem találta senkit, miért nem mentek el az ott talált járművekkel? A CGI-oroszlánon kicsit dolgozhattak volna többet, olyan kutyafejű volt… És amikor a lányok harcolni akartak… hát az nagyon vicces volt. A végén majdnem eljátszották a Hegylakó-t – csak egy maradhat. Na jó, ez nem teljesült teljesen. Volt ebben a filmben minden – akció, horror, bosszú, dráma, érzelgősség, vadvédelmi propaganda és még ki tudja, mi nem. Nem volt olyan rossz, mint azt az értékelések alapján gondoltam. Közepes, egyszer meg lehet nézni.
2/10
Highlanders máj. 03. 23:44:16 2/10
Huhú,b+! Mi ez a sz@r?! Aki 15 percnél többet bírt,annak maximális tiszteletem. Azért adok rá 2 pontot,mert piás vagyok . Amúgy 1.
PREDATOR Joe márc. 07. 19:14:38
Hu b+,azta" qrva !!! Ekkora baromságot !!!
1/10
DUNAWÖLD febr. 11. 19:03:16 1/10
Tehàt, a film Megan bàjaira és cgi- ra bazíroz. Kösz az infót...
1/10
st18i jan. 03. 23:49:20 1/10
Ez valami borzaszto. Mondjuk ez a masodik perc utan mar sejtheto volt. Igy a 10perc kornyeken mar csak az kerdes szamomra, hogy milyen melyre tudtak lesullyedni a szinvonallal, de mar nem igen birom sokaig nezni. Ez egy vallalhatatlan f*s.
1/10
sazoo 2022 jún. 10. - 16:55:28 1/10
Még egy ilyen logikátlan, hulladék CGI-s fost nehezen találsz. Annyira erőltetett, hogy már fáj. Ne parazold az időd erre a szemétre.
2/10
cselaxi 2021 nov. 26. - 23:54:13 2/10
Elhasználtam az életemből közel 2 órát, nem kellett volna.
Azért 2, mert polkorrekt... Van benne fekete, sárga, fehér, férfiakat vezető nő, keresztény, muzulmán, elefántok. Akinek tetszik az öldöklés, és egy borzalmas állat-animáció, nos, annak csak ajánlani tudom.