Film

Pokoli utazás /Voyage/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 86 perc, 1993 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?
Morgan és Catherine Norvell gondosan előkészítettek mindent, hogy elkövetkezendő éveiket a mesés Máltán töltsék. Monte Carlóban horgonyoz a vitorlásuk, aminek fedélzetén az elkövetkezendő egy évet akarják tölteni, miközben felújítják azt a romos szállodát, amit Máltán vásároltak. Néhány nappal az indulás előtt azonban megismerkednek egy kedves házaspárral, Gil és Ronnie Freelanddel, akik mindent megadnának azért, hogy velük tarthassanak. Sokkal hamarabb annál, mint azt remélni merték, négyesben süttetik a hasukat a fedélzeten. Hamarosan azonban a Norvell házaspár kénytelen belátni, hogy nem kellett volna magukkal vinni újdonsült barátaikat.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Morgan Norvell
Catherine 'Kit' Norvell
Gil Freeland
Ronnie Freeland
Üzletember

Linkek:

Vélemény:


2012. június 17. 13:55
Kiváló film szerintem, én egész éjjel nem tudtam aludni amikor megnéztem! :D Eric Roberts őrült jól tud őrültet alakítani!Amikor idegesen nézett és kífújta az orrán a füstöt hát az észbontó volt! :D Rutger Hauer alakítása is tetszett, kemény film! Elgondolkoztató hogy mit tenne az ember hasonló helyzetben :)

2010. március 29. 22:33
Írd már ki ha spoilerezel basszus.Mondjuk nem hiszem, hogy olyan bonyolult a film, hogy így már nem nézhető:D

2010. március 29. 20:39
Olyan, mint Cristopher Lambert vagy Cristopher Walken. Jó színész, de sok sz*r filmje van. De a szárnyas Fejvadász-ban Ő a csúcs!

Összes hozzászólás