Pont az esetem

Bakancslistához adom
Just My Type
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , filmdráma, 84 perc, 2020

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Vanessa-t a főnöke előléptetéssel kecsegteti, ha olyan cikkel áll elő a magazin számára, amely minden főszerkesztő levesz a lábáról a cégnél. Egy véletlen folytán, Vanessa, a barátnőjével egy olyan kisvárosba utazik a hétvégére, amelyben már évek óta él, a világtól elvonultan, Martin Clayborne, a világszerte híres krimi író. Vanessa meglátja a nagy esélyt és megpróbál a férfi közelébe kerülni, ami sikerül is neki, és rá kell döbbennie, hogy Martin közel sem az a goromba és megközelíthetetlen ember, akinek a világ hiszi.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
malnahab 2022 júl. 23. - 18:35:11
Sok a ronda nő, amerikában.
4/10
Rojita 2021 máj. 30. - 17:16:38 4/10
Mit csinál egy amerikai filmforgatókönyv-író, ha az ég adta világon nincs semmi témája?
Körülnéz a saját háza-táján, írókat, újságírókat, szerkesztőséget elevenít meg. Ezzel a szereplők megvannak, de kellene vmi cselekmény is köréjük. Mert az, h készül majd egy interjú a szereplők közt, aztán nem készül, majd mégis készül, - ez valahogy kevés egy filmhez.
A háttér egy csodálatos kisváros, mindenki szeret mindenkit. A házak kívül - belül a House and Garden képes mellékletéből léptek elő. Természetesen tavasz van, minden virágzik. Minden ház környékén annyi virág van, mint egy botanikus kertben, de ugyanannyi a házak belsejében is, - nem is értem, hol férnek be még a lakók is a szobákba?
Ha ez még nem elég, akkor az egyik szereplőnek van egy aranyos kutyája is.
Tehát, idill, mese, álomvilág. Vígjátéknak nem mondanám, ahhoz több cselekmény, vmi vicces bonyodalom is kellene.
Álmatlanságban szenvedőknek, rossz-alvóknak ajánlom ezt a filmet. Többet ér a film, mint egy pirula.

Ja, azt pedig, h egy lektűr műfajban befutott író felhagyjon a számára sikert és rengeteg pénzt hozó műfajjal, az képtelenség. Lehet kirándulni más témák felé, de a biztos bevételt adó műfajt nem fogja kidobni a kukába. Ahogy e film fk-írója is jól megélhet egy semmi ötletből.