Porrá

Bakancslistához adom
To Dust
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai dráma, 105 perc, 2018

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

A New Yorkban élő Shmuel (Röhrig Géza) képtelen szembenézni felesége halálával. Újdonsült barátja, egy biológiaprofesszor segítségével abszurd kutatásba kezd, mely az elmúlást vizsgálja. A páros egyre képtelenebb kalandokba keveredik a groteszk vígjátékban.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex febr. 27. 10:48:32 7/10
Azt hittem ez izraeli film és a zsidók képesek voltak egy vitriolos öniróniát létrehozni. Nos, ott talán még nem tartunk, de az Amerikában élő felvilágosultabb zsidók gondoltak egy nagyot és elmentek a falig. Vajon a Mazsihisz melyik főmuftijának fejéről esett le a kipa kínjában, vagy nevettében? Nem tudom az ortodox zsidók vajon képesek lennének nevetni Shmuel eltévelyedésén? Talán ha Pókember szakállt növesztene és göndör varkocsa illetlen libegéssel stresszelné strájmliját miközben hosszú fekete kaftánban szeli az eget a disznót cipelő Röhrig Géza feje felett, talán akkor megtudhatnánk. Akkor esetleg a mozikba is eljutott volna ez a film. Tudom én, hogy a lélek szabadsága komoly dolog, de az életet tápláló nevetés is az.
3/10
itsme1 jan. 11. 08:28:34 3/10
Kevés filmet szokott pontozni a Port a jobb felső "Értékelés" mezőben, ezért komolyan vettem a kilenc csillagot és várakozással teli ültem a képernyő elé. Kár volt...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu