Pót pasi

Bakancslistához adom
The Extra Man
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-francia vígjáték, 108 perc, 2010

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Henry Harrison (Kevin Kline) hivatásos kísérő. Életének jelentős részét arra tette fel, hogy idős, özvegy és borzasztóan gazdag nőket szórakoztasson. Az öregség azonban őt sem kerüli el, így hát idővel kénytelen belátni, hogy módos választottjai a legnagyobb igyekezete ellenére sem áhítoznak már a vele töltött időre. Ezért Henry úgy határoz, hogy némi juttatás ellenében megosztja lakását egy ifjú albérlővel. Louis Ives (Paul Dano) beköltözése után döbben rá, hogy Henry nem csak mások, de önmaga szórakoztatását is igen komolyan veszi, és mindent megtesz azért, hogy ezt a képességét Louisnak is átadhassa.
Bemutató dátuma: 2011. szeptember 15. Forgalmazó: Cinetel Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Cicanyuszi 2012 ápr. 29. - 16:27:15 10/10
Isteni a film! Minden tökéletes benne. Szürreális, és valós egyszerre. Nálam 10/10-es.
Bár tény, hogy a férjem a 32. percnél inkább elmenekült a boltba, mert nem bírta tovább. Tehát, aki egy "mostani" filmre vágyik, az ne is üljön le megnézni. A párbeszédek, a díszlet, a karakterek mind-mind régiesek. De sosem unalmas, vagy vontatott a film! Nincs benne brutalitás, altesti poénsorozat, szóval innentõl kezdve már csak nyerõ lehet az érzékenyebb lelkületûeknek.
2/10
Elolynne1 2011 okt. 06. - 17:59:35 2/10
Sziasztok!
A filmet kb. egy hete láttam a kedvesemmel, de fél óra után már legszívesebben menekültünk volna. Sajnos sokadszor futunk bele abba, hogy hiába a tartalom, hiába a szereposztás, a sztorit elég széles skálán elõ lehet adni színvonalban. Inkább igyatok meg helyette egy finom kávét, koktélt, bármit. Nagyon bugyuta film!!