A Dumamaci Banda

Bakancslistához adom
Quatsch und die Nasenbärbande
6 éven aluliak számára nem ajánlott német családi film, 82 perc, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A falunk neve Bollersdorf. Mindenünk megvan, ami egy igazi faluba kell. Tűzoltóság, tanácsháza, óvoda, szélmalom, víztorony, egy gőzös, és hamarosan uszoda is lesz. A Bollersville-i polgárok nagyon büszkék arra, hogy átlagosak, és mindent megtesznek azért, hogy átlagosak is maradjanak. A Dumamaci Banda hat óvodás tagja tele van jobbnál jobb ötletekkel, és a kis csibészek mindent elkövetnek, hogy falujuk kiemelkedjen az átlagból. Barátjuk, az ormányos maci is segítségükre van a terveikhez, amivel felforgatják az egész lakóközösséget. Fő céljuk, hogy megmentsék a szupernagyikat az öregek otthonától. Furcsa, vicces, hihetetlen változások indulnak el a mindennapokban. Óvodásokról, de nem csak óvodásoknak szól ez a képes történet. Sőt, a felnőttek jól nyissák ki a szemület és a fülüket, mire képes a gyermeki képzelet!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
DUNAWÖLD 2023 okt. 22. - 19:17:08 Előzmény Kit Fisto
Egy igazi hazafi... De Hollywoodnak úgysem kellesz, meg màshova se, hacsaknem mosogatni vagy pizzafutàrnak stb., Nobel- díjasnak nem vagy jó, úgyhogy szedd össze magad ‼️‼️‼️
Kit Fisto 2023 okt. 22. - 19:10:51
Ez a film olyan pocsék, hogy először azt hittem, magyar. Csak odanézegettem rá a net mellől, így nem mindjárt figyeltem fel a német nevekre. Mondom, simán lehetne magyar is, tökéletesen hozza a tipikus magyar blőd stílust. Amikor nem hogy hülyeségek vannak benne, hanem a maga a cél volt az, hogy minél hülyébb legyen.