Queen Sized - Tömör a gyönyör

Bakancslistához adom
Queen Sized
amerikai vígjáték, 120 perc, 2008

Értékelés:

66 szavazatból
Szerinted?

A középiskolás Maggie sajnos már elveszítette az édesapját, aki cukorbetegségben szenvedett. A lány azóta az összes lelki fájdalmát úgy csillapítja, hogy mindent megeszik, ami elé kerül, és persze ettől jól ki is kerekedik. Az iskolában állandóan csúfolják, miközben az édesanyja is próbálja rávenni, hogy fogyjon egy kicsit. A suli egyik legnagyobb bajkeverője, Liz, persze mindenáron meg akarja alázni a lányt, ezért titokban benevezi a bálkirálynő választásra. Ám azt senki sem gondolja, hogy minden kirekesztett és furcsának ítélt diák teljes vállszélességgel kiáll Maggie mellett.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Alasseo 2012 ápr. 23. - 08:54:34 6/10
Bár a filmben valóban meglehetõsen eltúlozva jelenítették meg a konfliktusokat, legalábbis a csúfolódók számát illetõen, a probléma sajnos valós és reális. Mondjuk sok múlik azon, hogy valaki hogyan viszonyul a környezetéhez. Az élni, és élni hagyni ez esetben is érvényesül. Persze csak ha nem tényleg annyira lúzer az illetõ, hogy még 4 év múltán is szívatják. Mindent összevetve, a lány a filmben azért elég nagy szerencsétlenség volt, tényleg saját maga volt a legnagyobb ellensége. Normálisan lereagálva azért néhány hónap alatt elül a debilek támadása. Bár a fene tudja, milyen az amerikai ifjúság. Minden ilyen tinifilmben klikkeket, meg tökéleteseket és bénákat mutogatnak, megy a cikizés ezerrel, ott odaát lehet, hogy ilyen a gimis élet. Arról nem is beszélve, finoman szólva is "szefós" képet állít ki az amerikai filmipar saját országuk fiatalságról.
Sajnos a forgatókönyv azért nem sikerült olyan kifejezõre, hogy a filmmel teljes mértékben azonosulni lehessen.
zenyatta 2012 ápr. 22. - 18:23:43
Soha nem értettem meg az olyan egyedeket aki a másikat súlya, szemüvege vagy bármilyen adottsága miatt gúnyol, megjegyzést tesz rá!
HarleyQuinn 2012 ápr. 22. - 15:05:26
Lehet, hogy én egy kivételesen jó környéken élek, mert soha egy megjegyzést nem tett senki a súlyomra, pedig van rajtam kb. 30 kiló plusz... de sem ismeretlenek, sem azok, akik nem kedvelnek, nem szóltak be emiatt egyszer sem... pedig még azt sem lehet mondani, hogy kedves és aranyos vagyok mindenkivel... :D Szóval nem tudom átérezni... ez elég durva túlzás, hogy egy suliban 100 emberbõl 80 szép és vékony, és mind utálatos és kicsúfolja a dagit...
arigo1993 2012 ápr. 22. - 14:04:31
De hát ezt tegnap adták le a tévében!
1/10
Nomad01 2012 ápr. 21. - 16:02:46 1/10
De most komolyan nem bírnak vmi jó filmet leadni csak ezt a vackot? Magát a filmet nem láttam, csak azt ami anno volt az MTV-n. De az is erröl a csajrol szólt szal sok újdonság nincs benne. RTL-en meg ugye a Csillag születik. Tiszta jó mûsor....már megint....
Ford Mustang 2011 júl. 21. - 13:30:34
Ez nem igaz komolyan mondom. A Bumeráng helyett van képük leadni ezt a borzadályt... ezek nem normálisak tényleg.
Kenshitora 2011 júl. 21. - 13:16:05 Előzmény sulfur
Minden elismerésem a színésznõé, aki ilyen túlsúlyosan elvállalta ezt a szerepet! Pedig neki sem lehetett könnyû! :-)
Az hogy te pedig címkéket aggatsz másokra nem más hibája, hanem a tiéd!
Ráadásul ilyen rosszindulatúan!
Ha normális véleményt írtál volna még megértettem volna, de amit te mûveltél az messze van a normális vélemény nyilvánítástól!
További szép napot! :-))
sztimierd 2011 júl. 21. - 10:23:34
Jót nevettem a hozzászólásokon!
Hihetetlen, hogy arról beszéltek, hogy mekkora szemétség a kövéreket cikizni, de ti a vékony testalkatuakat konkrétan lealáztátok.Hogy néhány példát idézzek:
.........
"Az ilyen 30kilosokat nyugodtan lehet azzal piszkálni, hogy ne menjenek kutya közelébe, mert még rágcsának nézi a kilógó csontokat és szétcincálja."
"Vagy hogy biológia órán kiállhatnak a csontváz helyett, hsz a tanár rajtuk is megtud mindent mutatni." (Ezeket egy 182 centis 62 kilós "férfi" irta. Mielõtt a vékony nõket fikázod, nézz magadba.Nem jó dolog a soványság, de még mindig inkább egy nõ legyen sovány, mint egy férfi.Nem is értem hogy irhatsz ilyeneket, ezekkel az adottságokkal)
"elég, ha ránézek a sok, 40 kg-s girnyó emberkére"
.........
Én nem állok egyik oldalra sem, már csak azért sem, mert normál testalkatu vagyok, se nem kövér, se nem sovány.
De abban biztos vagyok, hogy akik ezeket a hozzászólásokat irták, megérdemelték a röfögést, meg a csufolodást, véletlenül sem fogom sajnálni õket.És lehet, hogy nem a kinézetük miatt ment a cs*szegetés, hanem a viselkedésük miatt.
offtopic
Ford Mustang 2011 júl. 17. - 20:42:51
Igen, mûsorújság azt is írja. Csak nem értem, mire ez a nagy mûsorváltozás egész jövõ hétvégén.
Csekély értelmû medvebocs 2011 júl. 17. - 20:05:54
Eredetileg a Bumeráng c. filmet adták volna.
1/10
ARKer 2010 dec. 30. - 16:23:12 1/10
Ez a film egy ,hogy is közöljem finoman egyszerûen „GAGYI”!! Érdektelen és a mondani valója hát nem tudom van e egyáltalán ilyen ,vígjátéknak írják de inkább „elkeserítõ”fim.
Én röhögni nem tudtam rajta 35 perc elteltével inkább a „Stephen King - Sivatagi rémálom” filmre kapcsoltam.
Rika 2010 dec. 29. - 23:32:50 Előzmény Rika
na itt is vagyok:)
véleményem azóta is fenntartva

A csaj nem tehet róla, hogy kövér, de arról igenis, hogy nem fogy le.
Mondjuk a végén azért elõkerül a fogyókúra mint jövõbeni kilátás.
Rika 2010 dec. 29. - 23:30:34
Már egyszer láttam, szerintem kifejezetten... nem rossz.
És a dagi csaj hapija milyen éééééédes már<33
Harmatosk 2010 dec. 29. - 21:13:03
Ha el nem alszom belenézek...
yumruk 2010 dec. 29. - 19:17:02 Előzmény Hannibal Lecter
Alapvetõen én sem bátorítanám a kövérséget, de nem kellene egy kalap alá venni a magát a halálba zabálót azokkal akik önhibájukon kívül lettek kövérek vmilyen betegség (pl. pajzsmirigy) vagy annak kezelése (pl. szteroidos kezelés) miatt híztak el és esetleg nem is tudják leadni a felborult hormonháztartás miatt!
offtopic
agyar 2010 dec. 29. - 19:02:32
Ez valóban jellemzõ amerikai, liberális torzulás. Bemutatni egy - természetesen önhibáján kívül - eltorzult "hõst" és elégtételt szolgáltatni neki, a többséggel szemben. Ez helyes is lehetne, de nem igazán nyújt segítséget a való világ elrajzoltjainak azzal, hogy hamis illúziókat kelt és nem a változásra biztat.
kabala 2010 dec. 29. - 18:38:55 Előzmény Hannibal Lecter
Amellett, h alapvetõen igazad van, nem értem, miért vagy ilyen indulatos? Örülj neki, ha téged, vagy a családodat nem érinti ez a probléma.
Szerintem egy kövér embernek épp elég bajt és problémát okoz a saját kövérsége, nem kell még bele is rúgni érte.
Ha mondjuk egy nagyon beteg embernek azt mondanád, hogy õ tehet róla hogy tüdõrákja van, nem kellett volna annyit dohányoznia, igazad lenne, de nekem az a véleményem, hogy ilyen abszolut nulla empátiával te is tökéletlen vagy.Kicsit szálljál magadba, mielõtt kinyilatkoztatsz!
Intrica 2010 dec. 29. - 18:18:01
Igen..elég korlátolt ez a Hannibal fiú. Õt is elemezzük ki!:) Attól, hogy több mondatod írsz a semmirõl, mint nyolc, nem vagy okosabb.Sajnos.
1/10
antimason 2010 dec. 29. - 16:58:19 1/10
Hannibal nálad a pont!
Igazad van, ez nem más mint a neoliberális agymosás.

Minden ami szép az korcs, és minden ami korcs, az csodálatraméltó.
Szerintük.
Pilat 2010 dec. 29. - 16:22:04 Előzmény Hannibal Lecter
Szerintem pedig igen elmés,elgondolkodtató hozzászólás. Egyetértek Hannibal!!
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu